«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας...»

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας...»

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας...»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 63 ΦΟΡΕΣ

Ο πρόεδρος της Ασπίδας Σαλάκου, Γιώργος Αγρέλλης, μέσω της «ΑΡ» απευθύνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας και τους παλιούς παράγοντες να συμβάλλουν στη νέα προσπάθεια

Μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Γ’ Κατηγορίας βρίσκεται η Ασπίδα Σαλάκου, μετά και τη νίκη της στο ντέρμπι της Διμυλιάς επί του ισχυρού Ατρόμητου την περασμένη Κυριακή. Με την ευκαιρία αυτήν, ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Αγρέλλης, θέλησε μέσω της «ΑΡ» να κάνει μια δήλωση για τη μεγάλη προσπάθεια του προπονητή και των παικτών, αλλά και την απουσία του φίλαθλου κόσμου της Σαλάκου από το νέο αυτό ξεκίνημα:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Χατζηαντωνίου και στους παίκτες για τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει έως τώρα κι έχουμε μόνο νίκες στο πρωτάθλημα, καταλαμβάνοντας πια την πρώτη θέση. Παράλληλα θα ήθελα να σημειώσω πως τίποτα ακόμα σε ό, τι αφορά το θέμα του τίτλου δεν έχει τελειώσει. Κάτω τα κεφάλια λοιπόν, και σκληρή δουλειά, αφού το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε όμως τον κόσμο κοντά μας αλλά και τους παλιούς παράγοντες. Πρέπει να σταθούν στο πλευρό της ομάδας. Με τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές επίσης, θα γίνουν κάποιες προσθήκες ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα δυνατότερη στη συνέχεια. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω εκπροσωπώντας και όλη τη διοίκηση, τον Ατρόμητο Διμυλιάς για τη φιλοξενία, να ευχηθώ περαστικά στον πρόεδρό του, Στέργο Σαρίκα μετά την περιπέτεια που είχε εξαιτίας ενός αλλεργικού σοκ που υπέστη κατά τη διάρκεια του αγώνα και καλές γιορτές σε όλες τις ομάδες μας.»

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή