Κολοσσός H Hotels: Ήταν όλοι τους υπέροχοι

Κολοσσός H Hotels: Ήταν όλοι τους υπέροχοι

Κολοσσός H Hotels: Ήταν όλοι τους υπέροχοι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 181 ΦΟΡΕΣ

Το ρεκόρ της επταετίας και οι κορυφαίες ατομικές επιδόσεις των παικτών του Κολοσσού H Hotels στο παιχνίδι με τον ΓΣΛ Φάρο

Ο Κολοσσός H Hotels έφτασε στην άνετη επικράτηση επί του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου, βγάζοντας συνεργασίες και μέσα από τη δημιουργία των παικτών του έφτασε στις 26 ασίστ, που είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση της σεζόν στη Stoiximan.gr Basket League. Είκοσι εφτά είχαν οι Παναθηναϊκός Superfoods στην 3η και Ολυμπιακός στην 7η αγωνιστική.

Οι 26 ασίστ δεν είναι, όμως, απλά η 2η καλύτερη επίδοση της φετινής Stoiximan.gr Basket League αλλά αποτελούν και την κορυφαία επίδοση του Κολοσσού H Hotels τα τελευταία επτά χρόνια! Θα πρέπει να γυρίσουμε στις 4 Δεκεμβρίου 2010 για να βρούμε καλύτερη. Τότε και στην εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ με 91-73, είχαν καταγραφεί στη στατιστική του 28 τελικές πάσες.

Η προηγούμενη καλύτερη επίδοσή τους στο φετινό πρωτάθλημα ήταν εκείνη των 21 ασίστ που είχαν κόντρα στον Κόροιβο.

Ο Κολοσσός H Hotels σημείωσε επίσης ρεκόρ περιόδου και με τα 10 κλεψίματά του – είχε εννιά κόντρα στον ΠΑΟΚ – αλλά στον αντίποδα και με τα 18 του λάθη – είχε 16 κόντρα στο Ρέθυμνο Cretan Kings.

Σε ατομικό επίπεδο, ο Μάλκολμ Γκρίφιν έδειξε πως εκτός από το να σκοράρει, ξέρει και να πασάρει. Είχε 11 ασίστ που πέραν από κορυφαία ατομική επίδοση – είχε επτά κόντρα στον Κόροιβο – τον οδήγησε και στο πρώτο του double-double στο πρωτάθλημα αφού είχε και 10 πόντους. Μάλιστα, έμεινε τρία ριμπάουντ μακριά από το triple double που αποτελεί… αραχνιασμένη επίδοση για τη Stoiximan.gr Basket League.

Ο Γκρίφιν έγινε ο 2ος παίκτης του Κολοσσού Η Hotels που έφτασε σε αυτό το επίτευγμα φέτος αφού το έκανε δύο φορές ο Μάρβιν Τζόουνς στους αγώνες με το Ρέθυμνο Cretan Kings και τον Κόροιβο.

Ρεκόρ καριέρας σημείωσε ο Σταύρος Σχίζας. Οι 15 πόντοι του είναι η καλύτερη επίδοση των 84 αγώνων του στη Stoiximan.gr Basket League. Το προηγούμενο ήταν οι 13 της 5ης αγωνιστικής κόντρα στο Λαύριο Megabolt.

Το καλύτερο παιχνίδι του έκανε ο Ραμόν Χάρις, όπως δείχνει και το ranking αφού είχε 24 βαθμούς, εννιά περισσότερους από το προηγούμενο ρεκόρ του. Είχε από 13 στα ματς με το Ρέθυμνο Cretan Kings και την ΑΕΚ. Ο Αμερικανός φόργουορντ βελτίωσε και την καλύτερη ατομική επίδοσή του στο σκοράρισμα με τους 16π. που σημείωσε. Είχε 12 στην πρεμιέρα με το Ρέθυμνο Cretan Kings.

Το ίδιο έκανε και ο Κιθ Ράιτ σημειώνοντας επίσης 16 πόντους. Ο Αμερικανός σέντερ είχε 15 κόντρα στην ΑΕΚ.

Νέα επιτεύγματα σημείωσε ο Γιάννης Γεωργαλλής. Με τους έξι πόντους του, έγινε ο 8ος σκόρερ στην ιστορία του Κολοσσού H Hotels. Έφτασε τους 524 και ξεπέρασε τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη που στη 2ετία 2014-16 είχε 519. Ακόμη, ο αρχηγός των «θαλασσί», με την 337η εμφάνισή του στην κατηγορία, έγινε ο 23ος της σχετικής λίστας ξεπερνώντας τους Νίκο Αργυρόπουλο και Χρήστο Ταπούτο.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή