«Προέχουν οι σχολικές υποχρεώσεις των αθλητριών»

«Προέχουν οι σχολικές  υποχρεώσεις των αθλητριών»

«Προέχουν οι σχολικές υποχρεώσεις των αθλητριών»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 230 ΦΟΡΕΣ

Δεν κατεβαίνει σήμερα στο ματς των νεανίδων με την ΕΑΚΑ η Ακαδημία Καλύμνου. Αρνήθηκε αίτημα αναβολής η ΤΕ

Για σήμερα νωρίς το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη η αναμέτρηση του πρωταθλήματος νεανίδων, ανάμεσα στην ΕΑΚΑ και την Ακαδημία Καλύμνου, ωστόσο οι (τυπικά) φιλοξενούμενες δεν πρόκειται να κατέβουν στον αγώνα καθώς, όπως ενημερώνουν με επιστολή τους οι άνθρωποι του συλλόγου, οι αθλήτριες έχουν σχολικές υποχρεώσεις τις καθημερινές οι οποίες και – φυσικά – προέχουν από ένα παιχνίδι μπάσκετ.

Η Ακαδημία ζήτησε την αναβολή του αγώνα, το αίτημά της όμως απορρίφθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της διοργανώτριας αρχής.

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας Καλύμνου αναφέρει τα εξής: «Κάνουμε γνωστό στο φίλαθλο κοινό της Καλύμνου, και όχι μόνο, ότι μετά τον ορισμό των αγώνων από την Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Δωδεκανήσου, για το χρονικό διάστημα 13-23 Δεκεμβρίου 2017, η Ακαδημία έστειλε προς τη διοργανώτρια αρχή την παρακάτω επιστολή:

Κύριοι,
Σας γνωστοποιούμε την αδυναμία των μαθητριών-αθλητριών και γονέων τους να συμμετέχουν σε αγώνες καθημερινές κατά τις οποίες το πρόγραμμά τους είναι γεμάτο από φροντιστήρια και σχολικές υποχρεώσεις.

Αυτή την εβδομάδα μας έχετε ορίσει 4 παιχνίδια καθημερινές (εφηβικό, νεανίδες, παιδικό & γυναικείο). Επειδή, ήδη γονείς και μαθήτριες-αθλήτριες μας γνωστοποίησαν την αδυναμία τους να συμμετέχουν στον αγώνα της Πέμπτης (λόγω φροντιστηρίων και σχολικών υποχρεώσεων), αιτούμαστε την αναβολή τουλάχιστον του εν λόγω αγώνα, επειδή αφενός δεν υπήρχε καμία συνεννόηση με το σωματείο μας για τον ορισμό του αγώνα, και αφετέρου διότι ο ορισμός αγώνων τις καθημερινές τείνει να γίνει καθεστώς με αποτέλεσμα την πλήρη αδυναμία των αθλητών-μαθητών να συμμετέχουν σε αγώνες.

Σε περίπτωση που δεν θα αναβληθεί, σας ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως δεν θα μπορέσουμε να συμμετέχουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Έχουμε όλη την καλή διάθεση να εξυπηρετήσουμε προκειμένου να βγει το πρόγραμμα, πράγμα το οποίο το αποδεικνύουμε καθημερινά με την συμπεριφορά μας. Είναι κατανοητό πως κάποια παιχνίδια θα πρέπει να ορίζονται και καθημερινές, όμως απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρχει προηγούμενη συνεννόηση με εσάς και τα υπόλοιπα σωματεία, ώστε ο ορισμός των αγώνων τις καθημερινές να είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Με εκτίμηση,
Κουτούζης Αντώνιος
(εκ του ΔΣ).

Η απάντηση της ΤΕ ΕΟΚ ήταν άμεση: Σας ενημερώνουμε ότι η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Τ.Ε. Δωδεκανήσου δεν εγκρίνει την αναβολή του παραπάνω αγώνα.

ΤΑ ΜΕΛΗ
1. Σ. Καράβας
2. Φ. Χατζηαντωνίου.
Μετά τα παραπάνω, παρακαλούμε τους φιλάθλους να μην προσέλθουν στο γήπεδο την Πέμπτη 14/12/2017 και ώρα 16:00 διότι η Ακαδημία δεν μπορεί να συμμετάσχει στον εν λόγω αγώνα, για τους λόγους που αναφέρονται στο αίτημά μας για την αναβολή του.
Για μας, προέχουν οι σχολικές υποχρεώσεις των αθλητών και αθλητριών μας και μετά τα παιχνίδια. ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!

ΥΓ. Ο αγώνας θα μπορούσε να οριστεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, καθόσον δεν έχει οριστεί καμία αναμέτρηση σε όλο το Βόρειο συγκρότημα Δωδεκανήσου». Υπενθυμίζεται ότι η ανακοίνωση της Ακαδημίας Καλύμνου είναι η δεύτερη μέσα σε μία εβδομάδα που αφορά σε εμπόδιο διεξαγωγής αγώνα υποδομών στην Κάλυμνο μεσοβδόμαδα καθώς έχει προηγηθεί η μη μετάβαση (και ο μηδενισμός) του Ανταγόρα με την ομάδα κορασίδων και την ανάλογη ανακοίνωση του σωματείου που ανέφερε επίσης μαθητικές υποχρεώσεις.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή