Νίκη- πρόκριση από τους «μικρούς»!

Νίκη- πρόκριση από τους «μικρούς»!

Νίκη- πρόκριση από τους «μικρούς»!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 63 ΦΟΡΕΣ

Με σκόρερ τους Παναγιωτίδη (88΄), και Καρπαθάκη (94΄) ο Διαγόρας νίκησε τον Άγιο Ισίδωρο 2-0 και πέρασε στην επόμενη φάση.

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα ο Διαγόρας με δυο γκολ προς το τέλος του παιχνιδιού, πήρε την νίκη –πρόκριση από τον Άγιο Ισίδωρο με 2-0 και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας της ζώνης Δωδεκανήσου.

Οι κυανέρυθροι παρατάχθηκαν με πολλά μικρά παιδιά από την εφηβική ομάδα και με μόνους παίκτες από την ανδρική ομάδα τους Μπαμπανιώτη, Χειμωνέττο, Μπουρλάκου, Κιοσέογλου και Καρπαθάκη. Ξεκίνησε δηλαδή το παιχνίδι με έξι μικρά παιδιά και τελείωσε με αυτά . Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος, ο γηραιός της πόλης μας ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά άργησαν οι προσπάθειες των παικτών του να καρποφορήσουν και να φτάσουν στα δυο γκολ που τους έδωσαν την πρόκριση. Παρόλα αυτά σε γενικές γραμμές, τα μικρά παιδιά του Διαγόρα, τα πήγαν πολύ καλά και ικανοποίησαν όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Το ευχάριστο επίσης για την τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι πώς ο Τάσος Κιοσέογλου ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και πιστεύεται πώς θα είναι νέα μεταγραφή από δω και πέρα για τον γηραιό της πόλης.

Από την άλλη πλευρά ο Άγιος Ισίδωρος προσπάθησε αλλά δεν έφτασε στο γκολ. Έδειξε όμως πώς είναι μια καλή ομάδα, που πρωταγωνιστεί στην Κατηγορία του.

Τα γκολ:
Ήταν το 88΄όταν ο Κιοσέογλου έπιασε το δυνατό σουτ απέκρουσε ο Αναστασάς κι ο Παναγιωτίδης που μπήκε σαν αλλαγή στο παιχνίδι στο β΄μέρος από κοντά σημείωσε το 1-0.
Το 2-0 για τον Διαγόρα ήρθε στο 94΄. Ο Κιοσέογλου εκτέλεσε κόρνερ κι ο Καρπαθάκης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 . Από τον γηπεδούχο Άγιο Ισίδωρο διακρίθηκαν ιδιαίτερα οι Καψαλάκης, Σαπαλίδης και ο Διακοπαρασκευάς Π. Από τον Διαγόρα καλύτεροι ήσαν οι Κιοσέογλου, Κρητικός και Ζέλεφ.

Καλή σε γενικές γραμμές ήταν η διαιτησία των Κάζα, Αλεξίου και Βλάχου.
Οι ομάδες:
ΑΓ. ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Αναστασάς, Διακοπαρασκευάς Ε., (52΄Στραβογιαννης), Δημητράκης, Βονάκης, Καψαλάκης, Καρτάλης (68΄Στάπας), Διακοπαρασκευάς Π. Σαπαλίδης, Μερσιώτης, Σαράντης (57΄Αμπελάς), Γεωργαλής.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπαμπανιώτης, Χειμωνέττος, Ζέλεφ, Μπουρλάκου (46΄Παναγιωτίδης),Κωστάκης, Κυριαζής, Κρητικός, Κιοσέογλου, Καραμούζης , Κοντός (90΄Παπασταματίου), Καρπαθάκης

Καλή απόδοση είχε στο χθεσινό μάτς Κυπέλλου ο Τάσος Κιοσέογλου που λογικά θα είναι νέα μεταγραφή για τον Διαγόρα (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Καλή απόδοση είχε στο χθεσινό μάτς Κυπέλλου ο Τάσος Κιοσέογλου που λογικά θα είναι νέα μεταγραφή για τον Διαγόρα (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή