Πρώιμος “τελικός” για την Κατταβιά

Πρώιμος “τελικός” για την Κατταβιά

Πρώιμος “τελικός” για την Κατταβιά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 230 ΦΟΡΕΣ

Ούτε να σκέφτονται θέλουν οι νεοφώτιστοι πως το αυριανό παιχνίδι με τον Διαγόρα Βατίου θα τους δώσει κάτι λιγότερο από τους βαθμούς της νίκης. Ψυχράνθηκαν οι σχέσεις με τον Γιώργο Σαλαμαστράκη, αμφίβολο δείχνει το μέλλον του στην ομάδα

Το ξεκίνημά της στο φετινό πρωτάθλημα ήταν εξαιρετικό, οι επιδόσεις της κόντρα στους ισχυρούς της Α’ κατηγορίας αξιοπρόσεκτες, παρόλα αυτά όμως η βαθμολογική θέση της δεν δικαιολογεί τα κολακευτικά σχόλια τα οποία απέσπασε ειδικά τις πρώτες αγωνιστικές.

Την τελευταία φορά που κέρδισε παιχνίδι η Κατταβιά το ημερολόγιο έγραφε 1η Οκτωβρίου και μετά το 5-0 επί της Δόξας Καρδάμαινας, ακολούθησε ένα μακρύ διάστημα «ανομβρίας», που καθήλωσε την ομάδα του Μανώλη Φραντζή στη 13η θέση της βαθμολογίας, με δύο «τρίποντα», έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Το αυριανό παιχνίδι με τον Διαγόρα Βατίου στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο αντιμετωπίζεται από τους Κατταβενούς ως ο πρώτος από τους δύο τελικούς που τους περιμένουν στη σειρά (ακολουθεί το ταξίδι στην Κω για τον αγώνα με τον Νικαγόρα).

Η ανάγκη για επιστροφή στις επιτυχίες είναι επιτακτική, ώστε η ομάδα να ανακάμψει βαθμολογικά, να ξεφύγει από την επίφοβη 13η θέση και το κυριότερο, να απελευθερωθεί ψυχολογικά, καθώς είναι φανερό πως τα άτυχα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών έχουν πλήξει την αυτοπεποίθησή της και την έχουν φορτώσει με άγχος.

Τις τελευταίες μέρες ο Μανώλης Φραντζής εστίασε το ενδιαφέρον του στην τόνωση του ηθικού των ποδοσφαιριστών του και επένδυσε αρκετό χρόνο κατά την καθημερινή δουλειά στο τελείωμα των φάσεων, που έχει εξελιχθεί στην «αχίλλειο πτέρνα» της ομάδας του.

Στο αυριανό ματς ο τεχνικός των νεοφώτιστων δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Μανώλη Ντούπη (η απώλειά του αποδείχθηκε σημαντική, θα επανέλθει δε μετά τις γιορτές), καθώς και τον τιμωρημένο, με τρεις αγωνιστικές ποινής αποκλεισμού, Γιώργο Σαλαμαστράκη.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι σχέσεις της ομάδας με τον έμπειρο αμυντικό έχουν ψυχρανθεί, σε σημείο που να μην είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της. Ο Σαλαμαστράκης απέχει από τις προπονήσεις, αν και εντός των ημερών θα επιδιωχθεί να γίνει μία νέα επαφή, ώστε οι όποιες παρεξηγήσεις να λυθούν.

Τέλος, τη μεταγραφική αγορά έχουν αρχίσει να διερευνούν οι άνθρωποι της Κατταβιάς, αναζητώντας έναν επιθετικό, καθώς κι έναν αμυντικό.

Αμφίβολο είναι το μέλλον του Γιώργου Σαλαμαστράκη στην Κατταβιά
Αμφίβολο είναι το μέλλον του Γιώργου Σαλαμαστράκη στην Κατταβιά

Διαβάστε ακόμη

Ο στίβος έχει την τιμητική του σήμερα στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική: Αναχωρεί με αισιοδοξία ο Φοίβος

Ένα βαθμό θέλει ο Εθνικός Αρχίπολης

Το σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Ρόδος - Γ' Εθνική: Για το γόητρο στη Ραφήνα

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής