«Καλωσόρισμα» σε Αξιώτη, έκκληση στον κόσμο του Άρη

«Καλωσόρισμα» σε Αξιώτη, έκκληση στον κόσμο του Άρη

«Καλωσόρισμα» σε Αξιώτη, έκκληση στον κόσμο του Άρη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 197 ΦΟΡΕΣ

Στη 18άδα των «κιτρινόμαυρων» επιστρέφει, μετά από έξι ολόκληρες αγωνιστικές, ο 27χρονος μέσος. Εξαιρετικά δύσκολο και επικίνδυνο χαρακτηρίζουν οι Αρχαγγελίτες το αυριανό παιχνίδι με το Διγενή και ζητάνε τη στήριξη των φιλάθλων τους. Επί τάπητος τίθε

Με τον Λάκη Αξιώτη στη δεκαοκτάδα μετά από έξι ολόκληρες αγωνιστικές, θα μπει ο Άρης στο αυριανό ματς με τον Διγενή, στο γήπεδο του Αρχαγγέλου. Ο 27χρονος μέσος είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με το Φοίβο, σε μία περίοδο που είχε αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και να δείχνει απαραίτητος. Το κατά πόσο θα πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Κοσκινιάτες θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις του προπονητή του Στάθη Φαρμακίδη, που πάντως έχει κάθε λόγο να χαμογελάει, καθώς θα έχει τον Αξιώτη απόλυτα έτοιμο με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Βέβαια, μέχρι τότε μεσολαβεί η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση του 2017, την οποία οι «κιτρινόμαυροι» χαρακτηρίζουν ως ιδιαίτερα δύσκολη και άκρως επικίνδυνη, καθώς είναι βέβαιοι πως θα συναντήσουν μία σκληροτράχηλη ομάδα που θα παλέψει με νύχια και με δόντια για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Η ανάγκη του Άρη να κερδίσει το ματς με τον Διγενή είναι απόλυτη, ώστε στη χειρότερη περίπτωση, να διατηρήσει την απόσταση των τεσσάρων βαθμών που τον χωρίζει από την κορυφή της βαθμολογίας και στην καλύτερη, να πλησιάσει, εκμεταλλευόμενος ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα στο ντέρμπι του Απόλλωνα Καλυθιών με τον Φοίβο.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές απευθύνουν έκκληση στον φίλαθλο κόσμο της περιοχής να τιμήσει αύριο την ομάδα με την παρουσία του και να τη βοηθήσει να φτάσει στο ζητούμενό της, την ίδια στιγμή που έχει ανοίξει για τα καλά η συζήτηση για την ενίσχυση του Άρη κατά την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Το ρόστερ των «κιτρινόμαυρων» είναι μικρό για να έχουν την πολυτέλεια να προσπερνάνε, χωρίς να «πληγώνονται», απώλειες στο δρόμο του πρωταθλητισμού, η ομάδα έχασε ήδη δύο βασικά στελέχη της λόγω σοβαρού τραυματισμού (Πατσιαούρας, Χατζηπέτρος) και η ανάγκη της για περισσότερες αξιόπιστες επιλογές είναι απόλυτη.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή