Εφτάψυχη η Δόξα με τα… πιτσιρίκια της

Εφτάψυχη η Δόξα με τα… πιτσιρίκια της

Εφτάψυχη η Δόξα με τα… πιτσιρίκια της

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 175 ΦΟΡΕΣ

Αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Κλεόβουλο προχθες στην Ψίνθο, έχοντας σε καλή μέρα τους νεαρούς παίκτες της.

Ψίνθος
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία «BLUE STAR FERRIES» από πλευράς ποιότητας και θεάματος, πραγματοποιήθηκε στην Ψίνθο προχθες όπου η τοπική και νεανική σε μεγάλο βαθμό Δόξα αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Κλεόβουλο.

Παρά το ότι οι Λίνδιοι μπήκαν μπροστά σκορ με 0-2, η γηπεδούχος ομάδα έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους νεαρούς Κοντογιωργάκη, Καζέλλη, Στεφανή και Κώστα, έφτασε στην ισοφάριση και σ’ έναν υπερποπολύτιμο βαθμό. Περισσότερο… ορεξάτοι οι παίκτες του Κλεόβουλου, είχαν την πρωτοβουλία με το ξεκίνημα της αναμέτρησης και απείλησαν περισσότερο, γι’ αυτό και ο Παπαοικονόμου είχε την πρώτη καλή στιγμή του στο 5’ όταν το ωραίο σουτ του απόκρουσε ο Κοντογιωργάκης.

Η απάντηση για τη Δόξα ήρθε από τον Τσοπ;aνογλου και το πλασέ από κοντά να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χρυσανθή στο 12’, για να βρει δίχτυα ο Κλεόβουλος τρία λεπτά μετά, από τη σέντρα του Παπαοικονόμου και την προβολή του Κολιοκώστα.

Ο Κλεόβουλος έκανε δύο τα τέρματα του στο 30’ αφού ο Νικηταράς σέντραρε και ο Παπαοικονόμου πλάσαρε ωραία, αλλά ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 45’ ο Στεφανής τροφοδότησε τον Καρίκη κι εκείνος με πλασέ μέσα από την περιοχή σκόραρε κι έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Οι «βυσσινί» μάλιστα είχαν τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου για την ισοφάριση, όμως ο Καρίκης μέσα στην περιοχή με αφύλακτους τους Στεφανή και Τσούλλο, προτίμησε να σουτάρει και να αποκρούσει εν συνεχεία ο Χρυσανθής. Παρόλα αυτά ο Καρίκης …επανόρθωσε στο 59’, καθώς εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα του Κλεόβουλου και σούταρε εύστοχα για το 2-2.

Σε μια από τις φάσεις του αγώνα στο 60’, ο Αλέκος Κακλαμάνος σούταρε μέσα από την περιοχή, όμως ο Κοντογιωργάκης πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση. Ο Κλεόβουλος είχε την ευκαιρία για να πάρει τη νίκη στο 72’ αφού ο Ταγκάεφ έπιασε το σουτ και η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Κοντογιωργάκη.
Να σημειωθεί πως στο 93’ ο Τσοπάνογλου αποβλήθηκε από πλευράς Δόξας με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.

Καλή ήταν η διαιτησία του Λάζαρου Δουλγέρη και των βοηθών του, Κάζα και Αναστασοπούλου.
Από τη Δόξα διακρίθηκαν οι νεαροί Κοντογιωργάκης, Καζέλλης, Στεφανής και Κώστας ενώ από τον Κλεόβουλο οι Κολιοκώστας και Ταγκάεφ.

Δόξα: Κοντογιωργάκης, Κουνελλές, Ορφανός, Τσούλλος, Κωστομοίρης, Τσοπάνογλου, Μάστορας (40’ Καζέλλης), Μπατέστας, Καρίκης, Στεφανής, Πετράς (50’ Κώστας).

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Χαμιτάι, Κακλαμάνος Ε (85’ Χαρίτος)., Πιτσουρδάκης (20’ Νικηταράς), Παπαοικονόμου, Γαϊτάνος (67’ Κοντός), Κακλαμάνος Α., Κολιοκώστας Ταγκάεφ.

Ο Γιώργος Καρίκης (αριστερά) πέτυχε τα γκολ της Δόξας χθες με τη συμβολή των νεαρών συμπαικτών του
Ο Γιώργος Καρίκης (αριστερά) πέτυχε τα γκολ της Δόξας χθες με τη συμβολή των νεαρών συμπαικτών του

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή