Πρωταθλητής στην ανάπτυξη ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009

Πρωταθλητής στην ανάπτυξη ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009

Πρωταθλητής στην ανάπτυξη ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 247 ΦΟΡΕΣ

Αγωνιστική δράση στο φουλ για το στίβο την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο στάδιο «Ιωάννης Πρώτος» υπό το βλέμμα του Μιχάλη Αναστασάκη και του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου, προσκεκλημένων από το ροδίτικο σύλλογο για τη «Χειμερινή Συνάντηση»

Ένα διήμερο αφιερωμένο στο στίβο θα είναι το σαββατοκύριακο 27-28 Ιανουαρίου με την εκδήλωση για την κοπή της πίτας από τον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 στο Castello Rosso αλλά και τη «Χειμερινή Συνάντησή» του την επόμενη μέρα στο στάδιο «Ιωάννης Πρώτος». Προσκεκλημένος θα είναι ο πρωταθλητής της σφυροβολίας, Μιχάλης Αναστασάκης με τον προπονητή του, Αλέξανδρο Παπαδημητρίου, παρουσία επίσης όλων των κορυφαίων του συλλόγου στο 2017 ώστε να τιμηθούν για την εξαιρετική παρουσία τους.

Πλούσια δράση στις 28 Ιανουαρίου
Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου με ώρα έναρξης 9.30 θα διεξαχθούν στο στάδιο «Ιωάννης Πρώτος» από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου οι αναπτυξιακοί αγώνες Παμπαίδων-Παγκορασίδων β’ γι’ αθλητές-αθλήτριες 12-13 ετών αλλά και αυτοί που αφορούν τις κατηγορίες Παμπαίδων-Παγκορασίδων β’, Παμπαίδων-Παγκορασίδων α’, Παίδων-Κορασίδων και Ανδρών-Γυναικών σε συνεργασία με τον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009.

Πέραν αυτών, η Ένωση επαναφέρει τη συγκεκριμένη ημερομηνία το θεσμό διοργανώσεων αγώνων ανωμάλου δρόμου με εκκίνηση και τερματισμό το στάδιο «Ιωάννης Πρώτος» και διαδρομές στο άλσος του Αγίου Σουλά. Η τελευταία διοργάνωση μάλιστα θα έχει την ονομασία «Άγιος Σύλλας COUNTRY RACE 2018».

Η ενημερωτική ανακοίνωση από τον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009:
Ανακοίνωση για την ενημέρωση των φίλων του στίβου σχετικώς με τις εκδηλώσεις το συγκεκριμένο διήμερο εξέδωσε ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 όπως παρακάτω:

«Ένα υπέροχο αθλητικό διήμερο διοργανώνει ο ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009, το οποίο ξεκινάει το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 στις 17:30 με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου στον χώρο εκδηλώσεων του Castello Rosso. Θα τιμηθεί από το σύλλογο o Πρωταθλητής στο αγώνισμα της σφυροβολίας Μιχάλης Αναστασάκης για την προσφορά του στον κλασικό αθλητισμό, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος να βραβεύει και να φέρνει κοντά στους μικρούς του αθλητές, πρωταθλητές που έχουν διακριθεί όπως την Βούλα Πατουλίδου, τον Κώστα Δουβαλίδη, τον Κώστα Φιλιππίδη, την Νίκη Ξάνθου, την Νικόλ Κυριακοπούλου & την Fabiana Murer.

Στην ίδια εκδήλωση θα βραβευτούν οι αθλητές του συλλόγου που διακρίθηκαν και θα παρευρεθούν επίσης ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, οι Πρωταθλητές του συλλόγου μας Νικόλ Κυριακοπούλου, Μαρία Γάτου, Κώστας Καμπάνης, Νεφέλη Ράμμου, Δημήτρης Καραγιάννης, Αλέξανδρος Παθιάκης & Μαρία Γιορδαμνή.

Η 7η Χειμερινή Συνάντηση ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ, θα συνεχιστεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου το πρωί παράλληλα με το Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Στίβου ΠΠΒ’-ΠΚΒ΄ Ρόδου και το Δωδεκανησιακό αγώνα σε ανώμαλο δρόμο, σε συνδιοργάνωση με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου»

Το βιογραφικό του Μιχάλη Αναστασάκη
Ο Μιχάλης Αναστασάκης γεννήθηκε στα Χανιά στις 3 Δεκεμβρίου του 1994 και ανήκει στον Ελευθέριο Βενιζέλο. Είναι αυτή τη στιγμή ο σημαντικότερος εν ενεργεία Έλληνας σφυροβόλος με συμμετοχές σε σπουδαίους αγώνες, έχοντας προπονητή τον εξίσου κορυφαίο, Αλέξανδρο Παπαδημητρίου.

Ο ύψους 1,83 Έλληνας αθλητής ξεκίνησε να έχει διακρίσεις από τις μικρές κιόλας κατηγορίες αγωνιζόμενος στις Ολυμπιακές Μέρες Νεότητας της Τραπεζούντας στην Τουρκία το 2011 όπου κατετάγη 8
ος. Την ίδια θέση πήρε τη χρονιά εκείνη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων στη Λιλ της Γαλλίας, ενώ το 2013 ανέβηκε στην 6η θέση με τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Ριέτι. Σημαντική ήταν η παρουσία του το 2015 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του Ταλίν (Εσθονία) με την 4η θέση και επίδοση 71,64μ., αλλά με το 75,89 μια χρονιά μετά ήταν επίσης 4ος στο Ευρωπαϊκό Ανδρών-Γυναικών του Άμστερνταμ.

Η ανοδική πορεία δεν σταμάτησε εκεί, αφού το 2016 πήρε το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες Νέων της Τύνιδας (Τυνησία) με 77,05. Παράλληλα είχε και παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία όπου με το 71,18 έμεινε στην 20
η θέση. Τελευταία μεγάλη του παρουσία ήταν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου το 2017 με την 28η θέση και το 70,94, έχοντας όμως ατομικό ρεκόρ 77,72 από τα Σιθώνεια στη Νικήτη Χαλκιδικής στις 11 Ιουνίου της συγκεκριμένης χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή