Συνεχίζει αήττητος ο Φοίνικας στους άνδρες

Συνεχίζει αήττητος ο Φοίνικας στους άνδρες

Συνεχίζει αήττητος ο Φοίνικας στους άνδρες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 291 ΦΟΡΕΣ

Μοιράστηκαν τις νίκες «Ροδίων» και Διαγόρας σε νεανίδες και παγκορασίδες αντίστοιχα

Εύκολη νίκη σημείωσαν οι άνδρες του Φοίνικα και συνεχίζουν την πορεία τους για την κατάκτηση του τίτλου στο ανδρικό πρωτάθλημα του βόλεϊ. Κέρδισαν εύκολα την Φλόγα με 3-0 και συνεχίζουν να έχουν το αήττητο στην Κατηγορία τους.

Οι παίκτες του Νίκου Αντωνιάδη πήραν εύκολα το α΄ σετ με 25-10 και το δεύτερο με 25-12.

Στο δεύτερο, οι παίκτες του Φοίνικα «χαλάρωσαν» και οι της Φλόγας βρήκαν την ευκαιρία να αντιδράσουν, πηγαίνοντας το σετ στο 26-24 και πάλι όμως υπέρ του Φοίνικα, που κέρδισε το παιχνίδι και τους βαθμούς της νίκης
Αναλυτικά τα σετ: 25-10, 25-12, 26-24.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Σταματίου και Πάττας.

ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Μοιράστηκαν τις νίκες στις δύο κατηγορίες που συναντήθηκαν το σαββατοκύριακο, η Τελχινίδα και ο Φοίνικας.

Το Σάββατο για το πρωτάθλημα Παγκορασίδων, μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, η ομάδα του Παραδεισίου νίκησε στην Κρεμαστή την Τελχινίδα Α΄ με 3-1 σετ.

Οι νικήτριες πήραν στις λεπτομέρειες τα δύο πρώτα σετ, (με 28-26 και 26-24), έχασαν το 3ο με 18-25 και επικράτησαν με το ίδιο σκορ σ το 4ο σετ.

ΑΕΣΠ Φοίνικας - ΡΣΦΠ Τελχινίς Α 3-1 σετ σε 112΄ (28-26 σε 31΄, 26-24 σε 30΄, 18-25 σε 25΄και 25-18 σε 27΄)

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Σάββας Πάττας και Ανθούλα Δόση.

Οι ομάδες:
ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Λοΐζος Παπακωνσταντίνου): Κόρμπα, Κουκιά Ρ, Στρατάκη, Παντίδου, Κουκιά Καλ., Κουκιά Καθ., Μπαλάκη, Φούκα, Κουκιά Δ και Μαμαλίγκα
ΤΕΛΧΙΝΙΣ (Νίκος Τσιντομηνάς): Αριέτα Τερζίου, Πάολα Σουσάρι, Αλεξάνδρα Περγκίοκα, Μιχαέλα Βογιατζή, Μελίνα Τερζή, Δήμητρα Βαρτζιά, Μιχαηλία Λαζαρίδου, Άννα Καπετάν Γεωργίου, Δέσποινα Μαστόρου και Ευρυδίκη Μαθιουδάκη.

• Στο άλλο ενδιαφέρον ματς της Κατηγορίας των Παγκορασίδων, η ομάδα του «Ροδίων Αθλησις» κέρδισε με 3-2 την ομάδα του Διαγόρα, σ’ ένα ματς που παρουσίασε αρκετό ενδιαφέρον και το δείχνουν και τα σετ του αγώνα Αναλυτικότερα: 22-25 το α΄, 25-11 το β΄, 15-25 το γ΄, 26-24 το δ΄ και 6-15 στο τάι μπρέικ

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΧΙΝΙΔΑ
Την Κυριακή οι νεανίδες της Τελχινίδας υποδέχτηκαν στο Βενετόκλειο τον Φοίνικα. Ήταν ο τελευταίος τους αγώνας για την α΄ φάση του φετινού πρωταθλήματος και οι περσινές πρωταθλήτριες νίκησαν 3-1 σετ και τερμάτισαν αήττητες στην 1η θέση.

ΡΣΦΠ Τελχινίς - ΑΕΣΠ Φοίνικας 3-1 σετ σε 98΄ (25-20 σε 28΄, 25-17 σε 22΄, 22-25 σε 24΄ και 25-20 σε 24΄)
Τον αγώνα διαιτήτευσαν ο Σάββας Πάττας και η Μαρίνα-Βάγια Παπαβασιλείου
Οι ομάδες:

ΤΕΛΧΙΝΙΣ (Νίκος Τσιντομηνάς): Ντιλέκ Χουσεΐν, Φαμπιόλα Τερζίου, Ανθή Γκίκα, Κική Μυρωνίδου, Κατερίνα Δεληγιώργη, Μαριλιάνα Σούρδη, Ραφαηλία Κουφομανώλη (λ), Γιοζεφίνα Νταΐγια (λ), Αριέτα Τερζίου, Δέσποινα Κρητικού, Πάολα Σουσάρι, Εριέτα Μπατζία και Μελίνα Τερζή.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Στεργία Λάου, Γεωργία Μαλιωτάκη, Βηθλεέμ Μπαλάκη, Καλλιόπη Κουκιά, Δέσποινα Βόλα, Χρυσάνθη Κάππα, Μαρία Σαΐτη, Δέσποινα Κουκιά, Κυριακή Χατζηβάσιλα, Ειρήνη Αρχαγγελίτη, Καθολική Κουκιά και Μυρτώ Μαμαλίγκα.

• Στο δεύτερο ματς αυτής της Κατηγορίας ο Διαγόρας νίκησε το «Ροδίων Αθλησις» εκτός έδρας με 3-2 σετ μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Οι «κυανέρυθρες» πήραν το α΄ σετ με 14-25, αλλά οι γηπεδούχες ισοφάρισαν με 25-21 στο β΄.

Ο Διαγόρας επέβαλε τον ρυθμό του και στο γ΄ σετ, κερδίζοντας το με 17-25, αλλά οι γηπεδούχες ισοφάρισαν ξανά παίρνοντας το δ΄ σετ με 25-18. Οι «κυανέρυθρες» ήταν καλύτερες στο τάι μπρέικ, κερδίζοντας το με 9-15 και μαζί και το παιχνίδι με 3-2 σετ.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!