Kαταδικάστηκε 32χρονος για αρπαγή τσάντας

Kαταδικάστηκε 32χρονος για αρπαγή τσάντας

Kαταδικάστηκε 32χρονος για αρπαγή τσάντας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 409 ΦΟΡΕΣ

Ποινή φυλάκισης 3 ετών και ενός μηνός μετατρεπόμενη προς 5 ευρώ την ημέρα επιβλήθηκε χθες από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου σε 32χρονο Ροδίτη που κατηγορείται για κλοπή και την αρπαγή τσάντας από ανυποψίαστη γυναίκα της περιοχής μας.

Ο 32χρονος κατηγορούνταν για διακεκριμένη κλοπή, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών προς ιδία χρήση και απείθεια. Χθες το δικαστήριο έκρινε τον 32χρονο αθώο λόγω αμφιβολιών για την απείθεια, και μετέτρεψε την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής σε κλοπές κατ’ εξακολούθηση επιβάλλοντας του συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών και ενός μηνός την οποία και μετέτρεψε προς 5 ευρώ την ημέρα.

Συνήγορος υπεράσπισης στην υπόθεση παραστάθηκε η κα. Ματίνα Μπαλάνου.
Ο 32χρονος Ροδίτης συνελήφθη απογευματινές ώρες στις 20 Μαρτίου 2017 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, καθώς νωρίτερα επιβαίνοντας σε κλεμμένο δίκυκλο μοτοποδήλατο αφαίρεσε τσάντα από 40χρονη ημεδαπή.

Επιπλέον εξακριβώθηκε, ότι το χρονικό διάστημα 19 έως 20-03-2017 διέπραξε δύο κλοπές αντικειμένων - χρημάτων από ανασφάλιστα σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πόλη της Ρόδου. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το κλεμμένο δίκυκλο μοτοποδήλατο, αφαιρεθέντα αντικείμενα - χρήματα, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης. Τα κατασχεμένα αντικείμενα και το μοτοποδήλατο, αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Σε βάρος του 32χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και μετά την απολογία του είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Διαβάστε ακόμη

Κως: Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης...

Στο εδώλιο Τούρκος για μεταφορά μεταναστών στη Ρόδο

Θα δικαστεί 39χρονος για δέμα που περιείχε 108 γρ. ηρωίνης

Ομάδες ανηλίκων τρομοκρατούν ηλικιωμένους στην Παλιά Πόλη

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της πρώην συζύγου του κατηγορείται 53χρονος

Έστελνε κάψουλες με κοκαΐνη για να μοιράζονται στην Κάλυμνο

Ψώνισαν... χωρίς να πληρώσουν

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε κοκαΐνη στην Κάλυμνο