Η έδρα της Τήλου η δύναμή της...

Η έδρα της Τήλου  η δύναμή της...

Η έδρα της Τήλου η δύναμή της...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 252 ΦΟΡΕΣ

Άλλο ένα νικηφόρο αποτέλεσμα χθες με 4-2 και αντίπαλο τη νεανική ομάδα του Ευαγόρα

Νέα νίκη για την Τήλο χθες εντός έδρας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής όσον αφορά τον α’ όμιλο στη Β’ Κατηγορία, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Ευαγόρα.

Η νεανική φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε πάντως ύστερα από σουτ του Πάνο μέσα από την περιοχή στο 35’, με την Τήλο να χάνει σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν κέρδισε πέναλτι στο 40’ αλλά η ο Μιχαλάκης απόκρουσε την εκτέλεση του Ηρακλή Σακελλάρη σε κόρνερ.

Το πλασέ του Μόσχου στο 48’ έφερε την ισοφάριση για την Τήλο, η οποία προηγήθηκε μάλιστα στο 65’ χάρις σε ωραίο πλασέ του Ηρακλή Σακελλάρη. Δύο λεπτά μετά όμως, ο Ευαγόρας έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσια, όταν ο Μανιάς έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και στο σώμα του Χατζηνικόλα εν συνεχεία, περνώντας οριακά τη γραμμή, κάτι που είδε ο β’ βοηθός Πλάτσης, γι’ αυτό και πήγε στη σέντρα. Παρόλα αυτά, η γηπεδούχος ομάδα βρήκε το ψυχικό σθένος ν’ αντιδράσει και να προηγηθεί ξανά στο 75’ όταν ο Αγκόλι σούταρε από κοντά, ενώ πια σφράγισε τη νίκη με το πλασέ του Μόσχου στο 88’ για το τελικό 4-2.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νίκος Διακοφιλιππής με βοηθούς τους Ορφανό και Πλάτση.

Τήλος: Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Φλέγκας, Σακελλάρης Κυρ., Οίκουτας, Χριστοφής, Χαχάνι (80’ Βογιατζής), Σακελλάρης Η., Μόσχου (90’ Κουμπανιός), Αγκόλι, Οικονόμου Ζ.

Ευαγόρας: Μιχαλάκης, Αράπης (89’ Σιάμος), Ρούτσι, Πιστόλας, Ζούνης, Ευαγγέλου, Καπέσιος (75’ Κατίνας), Αλαβέρας, Μανιάς, Πελαρδής, Πάνο.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή