Διαγόρας και Τελχινίς στον τελικό

Διαγόρας και Τελχινίς στον τελικό

Διαγόρας και Τελχινίς στον τελικό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 324 ΦΟΡΕΣ

Κέρδισαν στους ημιτελικούς Final 4 νεανίδων βόλεϊ, «Ροδίων» και Φοίνικα αντίστοιχα με το ίδιο σκόρ (3-0)

Πραγματοποιήθηκαν χθες στο Βενετόκλειο, οι ημιτελικοί αγώνες του φάιναλ φορ των νεανίδων στο βόλεϊ. Έγιναν πολύ όμορφα ματς, στα οποία φάνηκε ποιες ομάδες δικαιούνται να πάρουν μέρος στον σημερινό μεγάλο τελικό και ποιες στον μικρό.

Τελικά ο Διαγόρας κέρδισε το «Ροδίων» με 3-0 σετ και θα αντιμετωπίσει στον σημερινό τελικό (16.00) την Τελχινίδα που νίκησε με το ίδιο σκορ τις κοπέλες του Φοίνικα.
Στο μικρό τελικό που θα ξεκινήσει νωρίτερα (14.00) το «Ροδίων» θα αντιμετωπίσει το Φοίνικα

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ
Ο Διαγόρας ήταν η ομάδα που νίκησε εύκολα στον α΄ ημιτελικό εκείνη του Ροδίων Αθλησις με 3-0 σετ.
Οι «κυανέρυθρες» της Χαράς Ελευθεριάδου ήταν καλύτερες σε όλη την διάρκεια του αγώνα και στην άμυνα αλλά και στην επίθεση και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα λάθη που έκαναν οι παίκτριες του «Ροδίων»
Τα σετ 25-5 σε 22΄το α΄, 25-15 σε 22΄το β΄και 25-12 σε 22 και το γ΄.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κυρίες Κρίτσα και Πόγκα.

Οι ομάδες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Χαρά Ελευθεριάδου) Ευσταθίου Έλενα, Μολοπόδη Ουρανία, Προβατοπούλου Ασημίνα, Μαμαλίγκα Ελιζαμπέτα, Πανιέρα Βενετσιάνα, Κυπριώτη Αγγελική, Τάκο Αιμιλία, Αμπλιανίτη Μαρία, Μόσχου Γεωργία, Μπάρκα Δέσποινα, Κυπριώτη Ευανθία, Κυπριώτη Ρέα και Αθανασίου Ιωάννα.
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Προδρομίδης Βασίλης), Σωτηρίου Χριστιάνα, Ντέμο Αντζελα, Μαστοράκη Αναστασία, Αμορανίτη Νικολέτα, Γεράκη Ειρήνη, Ευθυμίου Αγάπη, Μάλλιου Σοφία, Καμοίση Γεωργία, Νουρεδίν Χεριφέ, Μέντου Μαρίνα, Μίγκου Ευφροσύνη, Κουνιού Αικατερίνη, Παπαβασιλείου Φαίδρα, Σταυρούλη Ερμιόνη.

Προσπάθησαν και χειροκροτήθηκαν τα κορίτσια του Διαγόρα και του «Ροδίων»
Προσπάθησαν και χειροκροτήθηκαν τα κορίτσια του Διαγόρα και του «Ροδίων»


«ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ» ΜΟΝΟ ΣΤΟ Β΄ ΣΕΤ Η ΤΕΛΧΙΝΙΣ
Στον β΄ ημιτελικό η Τελχινίς ξεπερνώντας ένα «σκόπελο» που βρήκε μπροστά της στο β΄ σετ, επικράτησε του Φοίνικα με 3-0 σετ κι ήταν η ομάδα που πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό.
Οι παίκτριες της Τελχινίδας μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι, όντας ανώτερες στο παρκέ κι αυτό φάνηκε από το α΄ σετ στο οποίο οι νικήτριες επικράτησαν με 25-14 σε 30΄.
Στο β΄ σετ τα κορίτσια του Φοίνικα αντέδρασαν και μάλιστα προηγήθηκαν και σε κρίσιμο σημείο του αγώνα .Οι παίκτριες του Νίκου Τσιντομηνά «επέστρεψαν στο μάτς» και κέρδισαν τελικά και αυτό το β΄σετ με 25-22 σε 27΄,αποκτώντας βέβαια και την ψυχολογία για την συνέχεια του παιχνιδιού.
Το γ΄ σετ ήταν τυπική διαδικασία για την Τελχινίδα που το κέρδισε εύκολα με 25-7.
Τα σετ 25-14 το α΄, 25-22 σε 27΄ το β΄ και 25-7 σε 22΄το γ΄.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Παπαδούλη-Παπαδόπουλος

ΤΕΛΧΙΝΙΣ: (Τσιντομηνάς Νίκος) Σουσάρι Πάολα, Κρητικού Δέσποινα, Δεληγιώργη Αικατερίνη, Μπαλτζιά Εριέτα, Σούρδη Στυλιανή, Γκίκα Ανθή, Μυρωνίδου Κυριακή, Τερζίου Φαμπιόλα, Χουσεϊν Ντιλέκ, Τερζίου Αριέτα, Βλαχοπούλου Ηλέκτρα, Τερζή Μελπομένη, Κουφομανώλη Ιωάννα, Νταγια Ζωσεφίνα.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ: (Νίκος Αντωνιάδης, Λοϊζος Παπακωσταντίνου) Κουκιά Καθολική, Κουκιά Καλλιόπη, Μπαλάκη Θέμις, Κουκιά Δέσποινα, Λαού Στεργία, Μαμαλίγκα Μυρτώ, Βόλα Δέσποινα, Χατζηβάσιλα Κυριακή, Αρχαγγελίτη Ειρήνη, Μαλιωτάκη Γεωργία, Σαϊτη Μαρία, Κάππα Χρυσάνθη.

Διαβάστε ακόμη

Επιστροφή στην Καλλιθέα την Κυριακή για τον Κολοσσό H Hotels Collection με τον Ολυμπιακό!

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα

Ξεχώρισαν οι Δωδεκανήσιοι στο Πανελλήνιο Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων!