Πήρε παράταση το ντεμπούτο του Γιανγκ με τον Κολοσσό

Πήρε παράταση το ντεμπούτο του Γιανγκ με τον Κολοσσό

Πήρε παράταση το ντεμπούτο του Γιανγκ με τον Κολοσσό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 174 ΦΟΡΕΣ

Διακοπή δύο εβδομάδων έχει το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League, διάστημα στο οποίο ο Κολοσσός H Hotels θα πρέπει να παραμείνει σε εγρήγορση καθώς έπεται μία σειρά από συνεχόμενα πολύ δύσκολα παιχνίδια και ο Μάρτιος αναμένεται «καυτός».

Έχοντας ήδη το «μαξιλαράκι» των εννέα νικών, που τα τελευταία χρόνια είναι ο αριθμός – κλειδί για παραμονή στην κατηγορία, η ομάδα της Ρόδου βάζει κι επίσημα πλώρη για ένα καλό πλασάρισμα εν όψει play offs. Και ο Μάρτιος θα δείξει αν μπορεί να καταφέρει να μπει στην εξάδα ή όχι αφού θ’ αντιμετωπίσει σχεδόν όλες τις ομάδες που προηγούνται στον βαθμολογικό πίνακα τη δεδομένη στιγμή.

Στις 3/3 (το επίσημο πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από τον ΕΣΑΚΕ) ο Κολοσσός θα κληθεί να δοκιμαστεί στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ και μία εβδομάδα μετά θα υποδεχθεί το Λαύριο, τον «κακό του δαίμονα» τα τελευταία δύο χρόνια.

Λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, η αναμέτρηση στο ΣΕΦ λογικά δεν θα οριστεί Σάββατο 17 του μήνα αλλά Κυριακή ή ακόμη και Δευτέρα και μετά θ’ ακολουθήσει το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Βενετόκλειο (ενδεικτική ημερομηνία 24/3).

Πριν τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος (για το Πάσχα) και το εντός έδρας ντέρμπι με τον Προμηθέα Πάτρας, οι «θαλασσί» θα δοκιμαστούν στα τέλη Μαρτίου (31/3) στη Λάρισα απέναντι στο Γυμναστικό / Φάρο ο οποίος παλεύει να σωθεί.

Εν όψει της σειράς των πολύ δύσκολων αγώνων, ο Κολοσσός θέλει να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα και φυσικά να προσαρμόσει στο παιχνίδι του το ρόλο του Μπράντον Γιανγκ τον οποίο όλοι περίμεναν να δουν την περασμένη Τετάρτη αλλά απογοητεύτηκαν.

Ο Άρης Λυκογιάννης ανέφερε ότι αισθάνθηκε μία ενόχληση στον αχίλλειο τένοντα και για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός 12άδας αλλά η διακοπή του πρωταθλήματος θα του επιτρέψει να βρει ρυθμό και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κάνει ντεμπούτο στο ΟΑΚΑ.

Στον αγώνα με τον Κόροιβο δεν έπαιξε ούτε ο Σωτήρης Μπιλλής ο οποίος ήταν άρρωστος τις προηγούμενες μέρες.

Διαβάστε ακόμη

Ο στίβος έχει την τιμητική του σήμερα στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική: Αναχωρεί με αισιοδοξία ο Φοίβος

Ένα βαθμό θέλει ο Εθνικός Αρχίπολης

Το σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Ρόδος - Γ' Εθνική: Για το γόητρο στη Ραφήνα

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής