Κλεόβουλος: Να γίνει αυτός που μπορεί

Κλεόβουλος: Να γίνει αυτός που μπορεί

Κλεόβουλος: Να γίνει αυτός που μπορεί

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 64 ΦΟΡΕΣ

Με στόχο να αποδείξει πως η 10η θέση της βαθμολογίας δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές του δυνατότητες, θα μπει σήμερα ο Κλεόβουλος στο γήπεδο των Μαριτσών. Τέσσερις απουσίες έχει να διαχειριστεί ο Δημήτρης Δογιάμας

Ο συντονισμός του μυαλού του στη «συχνότητα» του πρωταθλήματος είναι το μεγάλο στοίχημα για τον Κλεόβουλο, ο οποίος δοκιμάζεται σήμερα, μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ιστορική πρόκρισή του στους ημιτελικούς του κυπέλλου Δωδεκανήσου, στην έδρα του Ηρακλή Μαριτσών.

Η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκονται οι Λίνδιοι (10οι με 20 βαθμούς) προφανώς και δεν καθρεφτίζει τις πραγματικές δυνατότητές τους κι αυτό ακριβώς θα προσπαθήσουν να αποδείξουν σήμερα, έστω και όντας αποδυναμωμένοι.

Η συμμετοχή του έμπειρου αμυντικού Μιχάλη Κωστάκη χαρακτηρίζεται από τους ίδιους τους ανθρώπους της ομάδας ως σχεδόν απίθανη, καθώς πονάει στον προσαγωγό, ο Παναγιώτης Νικηταράς αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση και πιθανότατα θα προφυλαχθεί, ενώ εκτός θα μείνει, επίσης λόγω προβλήματος στη μέση, ο Παναγιώτης Κουκουτσέλας (δεν έπαιξε ούτε στον πρόσφατο αγώνα κυπέλλου). Το «καρέ» των άτυχων συμπληρώνει ο Μιχάλης Πιτσουρδάκης, ο οποίος αναρρώνει μετά την επέμβαση που έκανε προ ημερών στους χιαστούς.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!