Για άλλους «ρουτίνα», για εκείνους εμπειρία ζωής

Για άλλους «ρουτίνα», για εκείνους εμπειρία ζωής

Για άλλους «ρουτίνα», για εκείνους εμπειρία ζωής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 101 ΦΟΡΕΣ

«Τα παιδιά κέρδισαν το ενενηντάλεπτο με το σπαθί τους και ήρθε η ώρα να το απολαύσουν», δηλώνει ο προπονητής της Δόξας Καρδάμαινας, Δημήτρης Χρυσόπουλος, για τη συμμετοχή στα ημιτελικά του κυπέλλου Δωδεκανήσου

Ως τη μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου χαρακτηρίζει ο προπονητής της Δόξας Καρδάμαινας, Δημήτρης Χρυσόπουλος, τη συμμετοχή της ομάδας του στον ημιτελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου, κόντρα στην ΑΕΡΑ την ερχόμενη Τρίτη στο γήπεδο Αφάντου.

Όπως δηλώνει στην «Ροδιακή» ο ταλαντούχος τεχνικός, η Δόξα θα μπει μεν στο γήπεδο ως το απόλυτο αουτσάιντερ, όμως αυτό δεν την αποθαρρύνει από το να κυνηγήσει το όνειρο.

Ομάδες που δεν τις περίμενε κανένας και μεγάλες εκπλήξεις έχει να επιδείξει η ιστορία του θεσμού, αδύνατο δεν είναι τίποτα και ακόμα κι αν στο τέλος δεν τα έχουν καταφέρει, οι ποδοσφαιριστές της Δόξας θέλουν η επιστροφή στη βάση τους να τους βρει περήφανους για την προσπάθειά τους και γεμάτους όμορφα συναισθήματα.

«Μπορεί για κάποιες ομάδες τέτοιου είδους ματς να είναι “καθημερινότητα”, αλλά για εμάς είναι η μεγαλύτερη στιγμή από την ίδρυση του συλλόγου. Θέλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του κόσμου που θα βρεθεί στις εξέδρες, αλλά και της δυναμικότητας του αντιπάλου.

Συμβιβασμένοι με τις απουσίες μας, θα παλέψουμε σε μία δύσκολη έδρα για το καλύτερο δυνατό, ως το απόλυτο αουτσάιντερ. Ο θεσμός άλλωστε επιτρέπει τα όνειρα όπως μαρτυρά το παρελθόν, με την Αναγέννηση Έμπωνα, το back2back του Αγίου Γεωργίου και άλλων ομάδων όπως ο Ερμής.

Αυτό το ενενηντάλεπτο τα παιδιά το κέρδισαν με το σπαθί τους και ήρθε η ώρα να το απολαύσουν», λέει ο Δημήτρης Χρυσόπουλος, μεταφέροντας με τον τρόπο του την οπτική των παικτών του για τον ημιτελικό της Τρίτης.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!