Μια γιορτή του τζούντο η κοπή πίτας του Ζυγού

Μια γιορτή του τζούντο η κοπή πίτας του Ζυγού

Μια γιορτή του τζούντο η κοπή πίτας του Ζυγού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 290 ΦΟΡΕΣ

Έγινε την περασμένη Κυριακή στις εγκαταστάσεις του, όπου και τιμήθηκαν αθλητές του συλλόγου αλλά και άτομα που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όποτε χρειαστεί

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μέσα σε μια σεμνή εκδήλωση έγινε η κοπή της πίτας του Ζυγού Ρόδου, του πρωτοπόρου συλλόγου στο νησί μας σε ό, τι αφορά το τζούντο, την περασμένη Κυριακή στις εγκαταστάσεις του στο στάδιο «Διαγόρας».

Στο ξεκίνημα της γιορτής αυτής, ο Αντώνης Παπαγεωργίου, καθηγητής Φυσικής Αγωγής και γενικός γραμματέας του συλλόγου, έκανε τον αγωνιστικό απολογισμό του 2017 και ανέλυσε τα δεδομένα πια για τη νέα περίοδο σε όλες τις κατηγορίες.

Εν συνεχεία η προπονήτρια του Ζυγού, Κατερίνα Ξανθοπούλου απένειμε τα διπλώματα στους αθλητές που κατάφεραν μέσα από εξετάσεις να φτάσουν σε ανώτερες ζώνες, ενώ τιμήθηκαν και άτομα που είναι πάντα κοντά στις δράσεις του συλλόγου.

Αυτά ήταν η Αναστασία Ζόγκα, βοηθός της προπονήτριας και ο Κρενάρ Ιντριζάι που προσφέρει τις υπηρεσίες του, όποτε χρειαστεί, στο σύλλογο μαζί με τον Αντώνη Παπαγεωργίου και τον Γεώργιο Καββάδα. Επίσης τιμήθηκε ο Μιχαήλ Άγγελος Φλαμπουριάρης για την κατάκτηση του μεταλλίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ο Κλαούντιο Καπάι που έχει φτάσει πλέον έως την καφέ ζώνη αλλά και ο Δημήτρης Μιχαήλου με τον Παναγιώτη Γούτα για τη συνέπειά τους όσον αφορά τις προπονήσεις.

Οι μαθητές και οι προπονητές της σχολής επιφύλαξαν και μια έκπληξη στον πρόεδρο πια του Ζυγού Ρόδου και προπονητή παλαιότερα, Αντώνη Αχάντ, αφού του απένειμαν μια τιμητική πλακέτα. Ο Αντώνης Αχάντ είναι ο άνθρωπος που έφερε το τζούντο στη Ρόδο και ανέδειξε πρωταθλητές από το νησί μας, ενώ συνέβαλε στο να γίνουν και σημαντικές διοργανώσεις εδώ.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή