Την Τετάρτη οι εκλογές στον σύλλογο υπαλλήλων του δήμου Ρόδου

Την Τετάρτη οι εκλογές στον σύλλογο υπαλλήλων του δήμου Ρόδου

Την Τετάρτη οι εκλογές στον σύλλογο υπαλλήλων του δήμου Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 290 ΦΟΡΕΣ

Την ερχόμενη Τετάρτη 21 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του Συλλόγου υπαλλήλων του Δήμου της Ρόδου για την ανάδειξη νέας Διοίκησης για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς εκπνέει η θητεία της παρούσας, και στο πλαίσιο αυτό την ερχόμενη Δευτέρα θα βρίσκεται εδώ ο Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ κ. Νίκος Τράκας.

Οι εκλογές των εργαζομένων του Δήμου της Ρόδου, θα διεξαχθούν την ερχόμενη Τετάρτη στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, από τις 8:00 το πρωί έως και τις 5:00 το απόγευμα.
Σ’ αυτές, μπορούν να συμμετάσχουν οι 1040 μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου.

Στις εκλογές συμμετέχουν τρεις παρατάξεις: Η «Αγωνιστική Κίνηση» με επικεφαλής το νυν Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Φώτη Μπακίρη, η «Πρόταση Συνδικαλιστικής Δημιουργίας» με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Μωραΐτη και η υποστηριζόμενη από το ΚΚΕ «ΔΑΣ ΟΤΑ» με επικεφαλής την κα Ντέπυ Μιχαηλίδου.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, οι εκλογές των υπαλλήλων του Δήμου, για άλλη μία φορά, γίνονται σε μία χρονική συγκυρία που απαιτείται επαγρύπνηση ενώ ετοιμάζονται για μία νέα αγωνιστική περίοδο ενόψει αυτών που έρχονται τα επόμενα χρόνια.

Εν τω μεταξύ, την ερχόμενη Δευτέρα θα βρίσκεται στη Ρόδο ο Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί αναμένεται να πραγματοποιήσει εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο, στη συνέχεια θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου και ακολούθως θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε χωριά του νησιού, συνοδευόμενος από συνδικαλιστές, προκειμένου να αποκτήσει ίδια άποψη για τις υπηρεσίες του Δήμου και τα προβλήματα των υπαλλήλων.

Διαβάστε ακόμη

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη

Ο Γιώργος Παυλούς, πρόεδρος της "Κολοσσός 2047", ορίστηκε εντεταλμένος Μεσαιωνικής Πόλης

Γ. Νικητιάδης: «Έως και 10% ακριβότερο φέτος το πασχαλινό τραπέζι σύμφωνα με το ΙΝΚΑ – Στο “κενό” οι υποσχέσεις της κυβέρνησης»

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το ΚΕΚ Γεννηματάς στηρίζουν την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα νέα ψηφιακά μέσα

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΚΚΕ για το σχολείο και την Ευρωπαϊκή Ένωση με την υποψήφια ευρωβουλευτή Στέλλα Βαλαβάνη

Στη Ρόδο αύριο ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Απορρίφθηκε η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Υγεία στο περιφερειακό συμβούλιο

Εντυπωσιακό video - spot της Αστυνομίας με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά: Η οδήγηση στους δρόμους δεν είναι παιχνίδι