Έτοιμη η Κρητικού για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο

Έτοιμη η Κρητικού για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο

Έτοιμη η Κρητικού για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 224 ΦΟΡΕΣ

Η πρωταθλήτρια του Υγρού Στίβου Ρόδου θα συμμετάσχει στα 10χλμ. ανοικτής θάλασσας στο Εϊλάτ του Ισραήλ την 25η Μαρτίου

Την ερχόμενη Τετάρτη θ’ αναχωρήσει η Ευδοκία Κρητικού για το Εϊλάτ του Ισραήλ, όπου και θα συμμετάσχει στις 25 Μαρτίου στα 10χλμ. ανοικτής θάλασσας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου της LEN με αισιοδοξία για τη διάκριση.

Με τη συμμετοχή της στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπήκε σε αγωνιστικό ρυθμό, στην τελική ευθεία πριν τον αγώνα πια στο Ισραήλ.

Η προετοιμασία της μοιράζεται στην πισίνα αλλά και την ανοικτή θάλασσα όπου αλλάζει περιοχές ώστε να είναι πια εξοικειωμένη με τις θερμοκρασίες στο νερό και τα ρεύματα που επηρεάζουν την επίδοση κάθε αθλήτριας ανά περιπτώσεις.

Η κολυμβήτρια του Υγρού Στίβου Ρόδου συμμετείχε και το 2012 στη διοργάνωση του Εϊλάτ και κατετάγη τότε 18η λόγω της απειρίας της αφού ήταν μόλις 16 ετών.

Η συμμετοχή της ωστόσο στο Ευρωπαϊκό του 2013 έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να αποκτήσει την απαιτούμενη πια εμπειρία και να προσπαθήσει για ένα όσο γίνεται καλύτερο πλασάρισμα.

Θυμίζουμε πως στον αγώνα του 2012 χτυπήθηκε κατά λάθος από κουπί κωπηλάτη, αρμόδιου για τον καθαρισμό της θαλάσσιας περιοχής όπου κολυμπούσαν οι αθλητές, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.
Αθλήτριες από Ρωσία, Ουγγαρία, Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Γαλλία και Τουρκία θα είναι οι κύριες αντίπαλοι της Ευδοκίας Κρητικού κι αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν.

Η Ροδίτισσα πρωταθλήτρια θέλει να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Ελλάδα στους συγκεκριμένους αγώνες, για να έχει ανάλογη συνέχεια και στο κοντινό μέλλον.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή