Διαγόρας: Ζήτημα ημερών η συνάντηση με Παντέλη

Διαγόρας: Ζήτημα ημερών η συνάντηση με Παντέλη

Διαγόρας: Ζήτημα ημερών η συνάντηση με Παντέλη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 68 ΦΟΡΕΣ

Θέλουν και οι δυο πλευρές να ανανεώσουν την συνεργασία τους

Μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε υπάρξει κάτι νεότερο από την πλευρά του Διαγόρα, σε ότι αφορά τη συνάντηση της Διοίκησης του συλλόγου με τον τεχνικό Νίκο Παντέλη.

Η θητεία του φυσικά στο «γηραιό», μπορεί να μην έφερε τίτλο, αλλά ήταν άκρως πετυχημένη. Αυτός είναι εξάλλου ο λόγος, που τον θέλει και πάλι ο Διαγόρας στον πάγκο του, ενώ με δεδομένο το ότι γνωρίζει καλά την Κατηγορία, μελετά καλά η Διοικητική πλευρά και την έκθεση του και κύρια εκείνους που θα φύγουν αλλά και παίκτες που θα έρθουν.

Η έκθεση δεν έχει κατατεθεί εγγράφως ακόμα, αλλά έχει μεταφερθεί προφορικά στον επιτελείο, που θα ασχοληθεί με το στήσιμο του Διαγόρα της περιόδου 2018-19

Οι δυο πλευρές θα πάνε σε νέα συμφωνία, για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει σαν βασικό της στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Όπως έγινε γνωστό χθες, είναι πολύ πιθανόν η συνάντηση του Διαγόρα με τον Νίκο Παντέλη, να γίνει και μέχρι μεθαύριο Σάββατο.

Όπως αναφέρθηκε επίσης σχετικά χθες, εάν και εφόσον κλείσει η συμφωνία, ίδιοι θα είναι και πάλι οι συνεργάτες του, με γενικό αρχηγό τον Μέο Καμπουράκη, τεχνικό διευθυντή τον Πέτρο Ρουτζιέρη, γυμναστή τον Νίκο Μαντικό, φυσιοθεραπευτή τον Στέφανο Λινάρδο, αρκεί φυσικά να το θέλουν και οι ίδιοι.

Σε ότι αφορά τους παίκτες που θα έρθουν με βάση τον στόχο που τίθεται, θα είναι οπωσδήποτε καλύτεροι εκείνων που ήταν στο ρόστερ της ομάδας την περασμένη περίοδο.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή