Ένα ακόμη Havana Sundays απο τους Los Champicos

Ένα ακόμη  Havana Sundays  απο τους Los Champicos

Ένα ακόμη Havana Sundays απο τους Los Champicos

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 450 ΦΟΡΕΣ

Μια ακόμη όμορφη θεματική βραδιά διοργανώνουν οι Los Champicos Rhodes Salsa Club για ένα όμορφο κουβανέζικο βράδυ στο Rock n Roll στην πλατεία Αρίωνος της Παλιάς Πόλης. Αυτή τη φορά, η αγαπημένη κουβανέζικη ομάδα, μας περιμένει να χορέψουμε πάνω στη σκακιέρα.

Η πρόσκληση τους, αναφέρει:
"Έλα να χορέψουμε τα λόγια πάνω στη σκακιέρα. Όσα έχουμε πει, κι όσα δεν έχουμε –κυρίως όσα δεν έχουμε- θα χορεύουν κι αυτά γύρω μας, μέσα στην παραζάλη και τη στρατηγική του πολέμου. Θα σου δώσω τα άσπρα. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις πάντα τον πρώτο λόγο. Έτσι κι αλλιώς πάντα μου άρεσε το παρεξηγημένο μαύρο. Όλα τα πιόνια θα είναι ταγμένα στην ίδια αποστολή και θα κοιτάνε προς το ίδιο σημείο, στα μάτια σου.

Οι στρατιώτες –όπως και τα συναισθήματα- θα χωθούν σαν αναλώσιμοι στη μάχη, στον μακρύ αυτόν ανήφορο, κάθε βήμα και συναίσθημα. Τα άλογα θα χτυπάνε θυμωμένα τον ρυθμό με τα πόδια τους. Αλλά τι ξέρουν κι αυτά; Δεν ήταν άλλωστε ποτέ δικά μου. Οι πύργοι μου είναι γκρεμισμένοι, έπεσαν μαζί με τα τείχη, όταν ο αξιωματικός σου, ο λοχαγός έρωτας, πέρασε απ’ όλα τα τετράγωνα και τις γραμμές ανάμεσα στις παρατάξεις του στρατού μου και οι άμυνες κάμφθηκαν μονομιάς όπως το κύμα κατεδαφίζει τα κάστρα της άμμου που χτίζουν τα παιδιά –τόσος κόπος χαμένος.

Ο βασιλιάς έχει εγκαταλείψει τον θρόνο του εδώ και χρόνια. Πέταξε την κορόνα του και ρακένδυτος τριγυρνάει σαν εξόριστος στους δρόμους. Η βασίλισσα είσαι εσύ, ήσουν πάντα εσύ. Κι αν η τράπουλα είναι σημαδεμένη και η παρτίδα μοιάζει από χέρι χαμένη, έλα να παίξουμε... Έλα να χορέψουμε!

Kiriakos Liamis ο βασιλιάς
Stavroula Christodoulou η βασίλισσα
Aris Djnemo Kostopoulos στα τύμπανα
Dwra Mina θα καθοδηγεί τα πιόνια
Panos Koutso o κλεισμένος στον πύργο
Fanis Anamourlis ο τρελός"

Rock n Roll Music Diner
Πλατεία Αρίωνος 2-3, Παλιά Πόλη, Ρόδος
Κυριακή 22 Μαρτίου
Ώρα: 20:00
Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!