Μετάλλια για τον Ροδήλιο στην πίστα

Μετάλλια για τον  Ροδήλιο στην πίστα

Μετάλλια για τον Ροδήλιο στην πίστα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 246 ΦΟΡΕΣ

Σταμάτης Σαββάκης και Νίκος Δράκος είχαν σημαντική παρουσία στην πρώτη μέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας στους Παίδες

Κεφάτοι οι αθλητές του Ροδήλιου στην πρώτη μέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πίστας στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο προχθές.

Ο Σταμάτης Σαββάκης και ο Νίκος Δράκος συμμετείχαν στον προκριματικό αγώνα του ατομικού πουρσουιτ Παίδων, που έγινε το πρωί και κέρδισαν τη συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό. Εκεί ο Σταμάτης Σαββάκης πήρε την πρώτη θέση με 2.26.460 και Νίκος Δράκος τη δεύτερη με 2.28.201.
Στον προκριματικό αγώνα πόντων Παίδων που έγινε το πρωί αγωνιστήκαν οι Νίκος Δράκος και Ιάκωβος Κούρος, όπου κέρδισαν θέση στον τελικό του αγωνίσματος. Ο Νίκος Δράκος εκεί ήταν πρώτος και ο Ιάκωβος Κούρος 7ος.

Στη συνέχεια, αργά το βράδυ έγινε ο προκριματικός στο αγώνισμα του σκρατς Παίδων, με συμμετοχή από τους Σταμάτη Σαββάκη και Νίκο Δράκο, οι οποίοι θα σταθούν στην εκκίνηση του τελικού σήμερα.
Μετά το τέλος της πρώτης ημέρας ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδος Κωνσταντίνος Πανταζής δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα των αθλητών, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους συνεργάτες της ομάδας, Αναστάσιο Μανουκιάν και Δήμητρα Πατάπη, για τη βοήθεια που παρέχουν σε ό, τι αφορά τις προπονήσεις και την προετοιμασία της.

Διαβάστε ακόμη

Το σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Ρόδος - Γ' Εθνική: Για το γόητρο στη Ραφήνα

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων