Έκθεση έργων των μαθητών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Ρόδου

Έκθεση έργων των μαθητών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Ρόδου

Έκθεση έργων των μαθητών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 345 ΦΟΡΕΣ

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και θα είναι ανοικτή ως την Παρασκευή

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 6ης Μαθητικής Έκθεσης Έργων του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Ρόδου, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων «1ου ΕΠΑΛ Ρόδου». Πλήθος μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων και πολιτών παρευρέθησαν στο χώρο της μαθητικής εκδήλωσης.

Η Έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Παρασκευή 27/4/2108, για επισκέψεις σχολείων 9.00-13.00 καθημερινά (κατόπιν συνεννόησης με την διεύθυνση του 1ου ΕΚ) και για το κοινό το απόγευμα 19.00 – 21.00.

Στην Έκθεση, οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Ρόδου, του Εσπερινού ΕΠΑΛ Ρόδου, του ΕΠΑΛ Αρχαγγέλου που εξασκούνται στις εργαστηριακές εγκαταστάσεις του Κέντρου, καθώς και οι μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ρόδου παρουσίασαν περισσότερα από 80 έργα – δημιουργήματά τους.

Ο επισκέπτης είχε τη δυνατότητα να θαυμάσει δημιουργίες όλων των τομέων του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου. Έργα όπως μηχανολογικές, ηλεκτρολογικές και ηλεκτρονικές κατασκευές, γεωπονικές κατασκευές και τεχνικές, δημιουργίες φυτικών τροφίμων και ποτών, έργα τουριστικών επιχειρήσεων.

Επίσης, έργα ρομποτικής και Πληροφορικής, καλλιτεχνικά έργα, σχέδια και φωτορεαλιστικές απεικονίσεις κτιρίων, τεχνικές πρώτων βοηθειών και αισθητικής, καλλιτεχνικά χτενίσματα, έργα φωτογραφίας και παρουσιάσεις.


Την Έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου, ο Διευθυντής εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, και εκπρόσωποι επαγγελματικών σωματείων.


Αξίζει να αναφέρουμε ότι έχουμε συντονισμένες επισκέψεις από αρκετά Γυμνάσια της πόλης της Ρόδου.
Απευθύνονται συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στην ολοκλήρωση και παρουσίαση των έργων, οι οποίοι επέδειξαν επαγγελματική συμπεριφορά. Είχαν ενεργή συμμετοχή στη δημιουργία των έργων και στην προετοιμασία και διεξαγωγή της Έκθεσης.

Επίσης, απευθύνονται ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Υπεύθυνους τομέων, στον Υποδιευθυντή και σε όλους τους εκπαιδευτικούς του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου, οι οποίοι επέδειξαν ζήλο, εργατικότητα και άψογη συνεργασία.

Καθοδηγώντας τους μαθητές τους, συνετέλεσαν τα μέγιστα στην κατασκευή των έργων και τη διοργάνωση της Έκθεσης.


Ακόμη, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που στήριξαν την Έκθεση:
• ΚΕΚ Γεννηματάς για την οργάνωση του μπουφέ στο χώρο της εκδήλωσης.
• Τυπογραφείο «Χατζηκαλημέρης Νικόλαος» για την εκτύπωση των αφισών και των προσκλήσεων.

Ο Διευθυντής του 1ου Ε.Κ Ρόδου
Κλαδογένης Δημήτριος


Διαβάστε ακόμη

Ολοκλήρωση της ημερίδας «Ταξίδι στον κόσμο των λέξεων και της μουσικής»

Διάκριση για 14χρονη μαθήτρια σε διαγωνισμό της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας

Παράκτιος καθαρισμός στην παραλία της Ψαροπούλας από το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου και τον Υδροβιολογικό Σταθμό Ρόδου

Από την εφηβεία στην ενηλικίωση: Χτίζοντας γέφυρες

Σε πανελλήνιο συνέδριο μαθητές του 1ου Δημοτικού Κρεμαστής και 1ου Δημοτικού Αφάντου

Λαοί και θρησκείες συναντώνται στο νησί «της πεταλούδας» και του «ελαφιού»

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου… ταξιδεύει!

Το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) στο Cern