«Ανεβάζει στροφές» ο Κολοσσός εν όψει Κύμης

«Ανεβάζει στροφές» ο Κολοσσός εν όψει Κύμης

«Ανεβάζει στροφές» ο Κολοσσός εν όψει Κύμης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 182 ΦΟΡΕΣ

Προπόνηση και το Σάββατο για την ομάδα της Ρόδου, επέστρεψε στο νησί ο Τσαλμπούρης

Μόνο την Κυριακή αναμένεται να μείνει εκτός παρκέ ο Κολοσσός H Hotels καθώς προγραμματίστηκε κανονικά προπόνηση το Σάββατο στο Βενετόκλειο, για τις ανάγκες της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας εν όψει Κύμης.

Οι «θαλασσί» γυμνάζονται σε καθημερινή βάση, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν το κενό του πρωταθλήματος που προκύπτει από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των «αιωνίων», Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού Superfoods, και να διορθώσουν τα «κακώς κείμενα» των τελευταίων αγώνων που έχουν οδηγήσει στο αρνητικό και αγχωτικό σερί των εφτά ηττών.

Στη Ρόδο έχει επιστρέψει πλέον και ο Γιώργος Τσαλμπούρης ο οποίος είχε τραυματιστεί στα μέσα Μαρτίου και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Μετά το μακρύ διάστημα κατά το οποίο παρέμεινε στην Αθήνα για να παρακολουθείται από το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, στην οποία ανήκει, ο νεαρός σέντερ γύρισε στο «σμαραγδένιο» νησί προκειμένου να ενσωματωθεί στους «θαλασσί» και να επανέλθει σε καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση, εν όψει των τριών εναπομεινάντων παιχνιδιών, με Κύμη, Τρίκαλα και Άρη.

Εξάλλου, ο ΕΣΑΚΕ προχώρησε σε αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του κρίσιμου αγώνα με τους Ευβοιώτες και αντί Παρασκευής, θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Μαΐου με ώρα έναρξης 17.00’.

Σημειώνεται πως η Κύμη έχει προγραμματίσει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ το προσεχές Σάββατο προκειμένου να παραμείνει σε αγωνιστική εγρήγορση, έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα play offs, κάτι που ψάχνει εναγωνίως να πετύχει και ο Κολοσσός H Hotels.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή