Α' κατηγορία: Οργή για το εξ αναβολής «αγκάθι»

Α' κατηγορία: Οργή για το  εξ αναβολής «αγκάθι»

Α' κατηγορία: Οργή για το εξ αναβολής «αγκάθι»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 193 ΦΟΡΕΣ

Με καχυποψία βλέπουν κάποιες από τις ομάδες που μάχονται για τη σωτηρία τον μη ορισμό του εξ αναβολής ματς Ποσειδώνα Καρπάθου-Κλεάνθη, το οποίο παραμένει σε εκκρεμότητα από τις 31 Μαρτίου. Το αίτημα που είχε κατατεθεί στην ΕΠΣΔ απορρίφθηκε

Σφοδρές αντιδράσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να λάβουν επίσημη μορφή, προκαλεί στις τάξεις ορισμένων εκ των ομάδων που μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία ο ορισμός των παιχνιδιών της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, πριν κλείσει η εκκρεμότητα του εξ αναβολής παιχνιδιού της 25ης ανάμεσα στον Ποσειδώνα Καρπάθου και τον Κλεάνθη.

Με δεδομένο πως τρεις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της χρονιάς η γραμμή του υποβιβασμού βρίσκεται στους 27 βαθμούς (Δόξα Καρδάμαινας), οι 36 που έχει συγκεντρώσει ο Ποσειδώνας δεν τον διασφαλίζουν και ως εκ τούτου, δεν καθιστούν βαθμολογικά αδιάφορο το παιχνίδι του με τους Παραδεισιώτες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τουλάχιστον δύο από τις ομάδες που κινδυνεύουν ζήτησαν από την ΕΠΣΔ να ορίσει, πριν διοργανώσει το προσεχές Σαββατοκύριακο την 28η αγωνιστική, το εξ αναβολής ματς της Καρπάθου, το οποίο «τραβιέται» από τις… 31 Μαρτίου και όπως υποστηρίζουν παράγοντες και προπονητές, θα έπρεπε να είχε ήδη παιχθεί, με το σκεπτικό πως ο Ποσειδώνας συνεχίζει να εμπλέκεται όχι μόνο στα σενάρια του υποβιβασμού, αλλά και σε πιθανές ισοβαθμίες.

Το αίτημα απορρίφθηκε, εκείνοι που το κατέθεσαν και αυτοί που τους εκφράζει δεν έχουν πεισθεί για την ύπαρξη αντικειμενικών δυσκολιών για τον μη ορισμό και βρίσκονται με το δάχτυλο στη «σκανδάλη».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή