Ξεχνάνε τις έγνοιες και παίζουν μπάλα οι εφοριακοί!

Ξεχνάνε τις έγνοιες και παίζουν μπάλα οι εφοριακοί!

Ξεχνάνε τις έγνοιες και παίζουν μπάλα οι εφοριακοί!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 291 ΦΟΡΕΣ

Στις εγκαταστάσεις του Arena Soccer ανοίγει σήμερα το απόγευμα η αυλαία του 5ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 5Χ5 των Υπαλλήλων της ΠΟΕ-ΔΟΥ

Σήμερα στις 6 το απόγευμα ξεκινάει, στις εγκαταστάσεις του Arena Soccer, το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5Χ5 των Υπαλλήλων της ΠΟΕ-ΔΟΥ, το οποίο διοργανώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Εφορία Ρόδου, με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου και της ΕΠΣΔ.

Στη διοργάνωση εκπροσωπούνται δώδεκα σύλλογοι εφοριακών απ’ όλη τη χώρα, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης και φέρνει στο νησί περισσότερους από τριακόσιους επισκέπτες. Οι ομάδες θα χωριστούν, σήμερα το πρωί, σε τέσσερις ομίλους των τριών και θα δώσουν συνολικά είκοσι τέσσερα παιχνίδια, με τον μικρό και τον μεγάλο τελικό να είναι προγραμματισμένοι για το πρωί της Κυριακής στα γήπεδα του Ροδίων Παιδεία. Στο περιθώριο του τουρνουά, ο οικοδεσπότης σύλλογος της Ρόδου διοργανώνει, το βράδυ του Σαββάτου στις Πηγές Καλλιθέας, δεξίωση για τα μέλη των αποστολών, την οποία αναμένεται να τιμήσει με την παρουσία του ο διοικητικής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής.

Υπενθυμίζεται, πως στο 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5Χ5 συμμετέχουν οι ομάδες των συλλόγων Δωδεκανήσου, Θεσσαλονίκης, Βοιωτίας-Εύβοιας, Κέρκυρας, Ιωαννίνων, Αττικής, Μεσσηνίας-Λακωνίας, Δυτικής Μακεδονίας, Σερρών, Καβάλας-Δράμας και Ηρακλείου, καθώς και η ομάδα της ΠΟΕ-ΔΟΥ.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!