Πάντα στο τραπέζι η ιδέα της θυγατρικής για τον Απόλλωνα Καλυθιών

Πάντα στο τραπέζι η ιδέα της θυγατρικής για τον Απόλλωνα Καλυθιών

Πάντα στο τραπέζι η ιδέα της θυγατρικής για τον Απόλλωνα Καλυθιών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 123 ΦΟΡΕΣ

Σε συνεργασία με ομάδα Β’ ή Γ’ κατηγορίας, η οποία θα είναι πρόθυμη να «ωριμάσει» τα νεαρά παιδιά. Μία ανάσα από τη συμφωνία της με τους Γεωργιάδη, Χατηβαλσάμη και Φλεβάρη

Αποφασισμένη να δημιουργήσει χώρο και ευκαιρίες για τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές των υποδομών του συλλόγου, μέσα από τη συνεργασία της με ομάδα της Β’ ή της Γ’ κατηγορίας, εμφανίζεται η διοίκηση του Απόλλωνα.

Ο πρόεδρος Γιώργος Σαρικάς και οι συνεργάτες του είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν, στο σωματείο με το οποίο θα συμφωνήσουν, τις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Καλυθιών και να το βοηθήσουν ποικιλοτρόπως, πάντα όμως κρατώντας τις σωστές αποστάσεις, ώστε και η ομάδα που θα αναλάβει τον ρόλο της «θυγατρικής», να διατηρήσει την αυτόνομη λειτουργία της, αλλά και ο Απόλλων να διασφαλίσει πως οι νεαροί ποδοσφαιριστές του θα παίρνουν τον ζητούμενο χρόνο συμμετοχής και ταυτόχρονα θα προπονούνται υπό συνθήκες που θα βοηθήσουν την εξέλιξή τους.

Στις Καλυθιές θεωρούν πως μέσα από τη συμμετοχή τους σ’ ένα ανδρικό πρωτάθλημα και την «τριβή» τους με τις δυσκολίες και τον ανταγωνισμό, οι νεαροί του θα ωριμάσουν πιο γρήγορα και δεν θα αργήσουν να επιστρέψουν στον Απόλλωνα έτοιμοι να πέσουν στα «βαθιά» της Α’ κατηγορίας.

Κρατάει και τους τρεις!
Μία ανάσα από την ανανέωση της συνεργασίας με τρεις ιδιαίτερα σημαντικούς ποδοσφαιριστές του, βρίσκεται ο Απόλλων Καλυθιών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η διοίκηση θεωρεί πως η επικύρωση της συμφωνίας της με τους Γιώργο Γεωργιάδη, Φώτη Χατζηβαλσάμη και Ραφαήλ Φλεβάρη είναι υπόθεση διευθέτησης λίγων τυπικών λεπτομερειών (για τους τρεις αθλητές ενδιαφέρθηκαν κι άλλες ομάδες), την ίδια στιγμή που συνεχίζει να αναζητά, σε συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Καμπούρη, έναν κεντρικό αμυντικό, καθώς και δύο πλάγιους μέσους.

Διαβάστε ακόμη

Επιστροφή στην Καλλιθέα την Κυριακή για τον Κολοσσό H Hotels Collection με τον Ολυμπιακό!

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα

Ξεχώρισαν οι Δωδεκανήσιοι στο Πανελλήνιο Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων!