Προσπάθεια ανασύνταξης στον Κλεάνθη

Προσπάθεια ανασύνταξης στον Κλεάνθη

Προσπάθεια ανασύνταξης στον Κλεάνθη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 189 ΦΟΡΕΣ

Ο Ανδρέας Σταύρου έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα με τραυματισμούς ποδοσφαιριστών του. Φιλικό σήμερα (17.45) με Διαγόρα Β. στο Παραδείσι

Με πολλά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Κλεάνθη. Ο Ανδρέας Σταύρου έχει να αντιμετωπίσει πολλούς τραυτματισμούς ποδοσφαιριστών του, αλλά υπάρχει και το ευχάριστο πως μερικοί απ’ αυτούς επιστρέφουν σιγά σιγά και αρχίζουν να μπαίνουν ξανά στο πρόγραμμα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Ευγενικός υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο, ο Σάββας Μπαούρης τράβηγμα στο δικέφαλο, αλλά από χθες ξεκίνησε να τρέχει μόνος, ο Ατσίδης έχει κάκωση στο γόνατο και ο Θάνος επίσης έχει τραύμα στο γόνατο. Στα προβλήματα έρχεται να προστεθεί και το θέμα του Κώστα Πελέκη, ο οποίος λόγω εργασίας, βδομάδα παρά βδομάδα δεν μπορεί να ακολουθήσει την προετοιμασία, οπότε αρκείται σε ατομικές προπονήσεις.

Στα ευχάριστα είναι πως ο Σιέχ εδώ και τρεις μέρες έχει μπει στο πρόγραμμα της ομάδας, ο Σαρίκος που έλειπε Μάλτα επέστρεψε, ενώ ο Κρομμύδας ξεκίνησε προπονήσεις.

Μάλιστα από χθες ενσωματώθηκε με τους «ερυθρόμαυρους» και το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Μάριος Βουτσινάς, που κατάγεται από τη Δράμα. Ήρθε στο νησί μας και θα αναζητήσει και εργασία για να μείνει μόνιμα.

Ο Ανδρέας Σταύρου ξέρει πως είναι ακόμα νωρίς και η ομάδα του έχει περιθώρια ανασύνταξης. Μπορεί μέχρι τώρα στα φιλικά τα αποτελέσματα να μην ήταν θετικά, όμως υπάρχει δικαιολογία. Ωστόσο σήμερα ο Κλεάνθης θα δώσει άλλο ένα φιλικό παιχνίδι. Στις 17.45 στο γήπεδο Παραδεισίου θα φιλοξενήσει τον Διαγόρα Βατίου, ενώ το Σάββατο θα παίξει με τον Ηρακλή Μαριτσών.

Να σημειωθεί πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας, οι προπονήσεις της ομάδας θα μεταφερθούν στη φυσική της έδρα, μιας και μέχρι τώρα γινόντουσαν στο γήπεδο του Θεολόγου. Το χορτάρι στο Παραδείσι είναι καλύτερο από ποτέ άλλοτε με τους ανθρώπους του συλλόγου να νιώθουν υπερήφανοι για το έργο τους.

Διαβάστε ακόμη

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή

Να κάνουν αισθητή την παρουσία τους