Ιάλυσος: Θέλουν να τα δώσουν όλα

Ιάλυσος: Θέλουν να τα δώσουν όλα

Ιάλυσος: Θέλουν να τα δώσουν όλα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 150 ΦΟΡΕΣ

Οι παίκτες του Ιάλυσου γνωρίζουν ότι η νίκη την Κυριακή απέναντι στη Νίκη Βόλου είναι μονόδρομος. Πλήγμα με Μιχάλη Φράγκο

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να μπορέσουν να φθάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης που θα είναι πολύ σημαντικοί ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος είναι οι παίκτες του Ιάλυσου στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου.

Οι «ερυθροκίτρινοι» ξέρουν πολύ καλά ότι θα έχουν απέναντι τους έναν δυνατό αντίπαλο, ωστόσο θέλουν να μπουν στον δρόμο των επιτυχιών για να μην μείνουν πολύ πίσω βαθμολογικά. Η αναμέτρηση είναι απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας αλλά θεωρείται πάρα πολύ επικίνδυνη καθώς αν βρει πρόσφορο έδαφος μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Πλήγμα με Φράγκο
Χωρίς τον Μιχάλη Φράγκο ίσως και για μια περίοδο ενός μήνα, θα πορευτεί ο Ιάλυσος. Ο παίκτης έπαθε υποτροπή σε παλιό του τραύμα και είναι πιθανό να απουσιάσει ακόμα και ένα μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Είναι σίγουρα ένα μεγάλο πλήγμα για τον τεχνικό Νίκο Καραμπετάκη, μιας και πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή κρούσης του συλλόγου.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Την Παρασκευή 10/5 στην Πάτρα

Άψογη η διοργάνωση του “Aegean IPSC Cup 2024” από τον Σκοπευτικό Σύλλογο Ρόδου!

Τα αποτελέσματα στο τοπικό μπάσκετ

Πολύτιμες εμπειρίες για την ομάδα ρυθμικής γυμναστικής του Ροδίων Άθλησις

Πολύ καλή η παρουσία της Δάφνης Ρόδου στο διασυλλογικό στίβου Ανδρών-Γυναικών

Ρεκόρ του Γιώργου Λυμπέρη των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Σαφώς αναβαθμισμένος φέτος ο «2ος Δάφνινος Αγώνας» στο φράγμα της Απολακκιάς

Ιάλυσος-Φοίβος: Παίζουν με φόντο τον τελικό