Πρωτάθλημα Κ16: Νίκη με ανατροπή για τους Πάνθηρες

Πρωτάθλημα Κ16: Νίκη με ανατροπή για τους Πάνθηρες

Πρωτάθλημα Κ16: Νίκη με ανατροπή για τους Πάνθηρες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 209 ΦΟΡΕΣ

Αν και στο ημίχρονο έχανε με 1 – 0, η Κ16 των Πανθήρων ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε με ανατροπή, 2 – 1 του Κλεάνθη Παραδεισίου σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Θεολόγου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Πάνθηρες ήταν εκτός ρυθμού και παρά τις δυο πολύ καλές ευκαιρίες (τετ α τετ) που δημιούργησαν με τον Buzi (πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα) και τον Ζενελάι (άουτ), δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ απέναντι σε έναν Κλεάνθη που έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 32’ μάλιστα μετά από εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια στην άμυνα, ο Αφεντούλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1 – 0.

Το σκηνικό διαφοροποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και σε αυτό έπαιξαν καθοριστικό ρόλο οι αλλαγές που έγιναν οι οποίες έδωσαν άλλη πνοή και καλύτερο ρυθμό στους Πάνθηρες.

Ο Ντουμάζιος στο 43’ με μια πολύ ωραία «λόμπα» έξω από την περιοχή έκανε το 1 – 1 και ο Τόλη στο 48΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2 και έδωσε το «τρίποντο» στην ομάδα του η οποία έφθασε στους 24 βαθμούς, έχοντας δώσει 15 αγώνες.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Χονδρού (Αναστασοπούλου, Καισίδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ:
Τσιροδήμος, Γαμπιεράκης, Φραγκίνης, Τσιμέττας (53’ Τσιλίκης), Ferhati, Τσαπόγας, Αφεντούλης, Πότσου, Χατζηνικολάκης, Zekio (70’ Μπιλάι), Καράβελλας.
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Διακοσταμάτης, Αραμπατζής, Καρακούσης, Καψής, Μουχαμεντάνι, Ελεζλί (36’ Κοροδήμος), Cuzuloc (60’ Κουφός), Πορτσέλι (41’ Ντουμάζιος), Zanelaj (68’ Σταματιάδης), Buzi (36’ Τόλη), Διακογιάννης.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!