Η Pippa, το χαϊδευτικό και το εσώρουχο...

Η Pippa, το χαϊδευτικό και το εσώρουχο...

Η Pippa, το χαϊδευτικό και το εσώρουχο...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 389 ΦΟΡΕΣ

Ο πρίγκιπας Harry και η Pippa Middleton ήρθαν πολύ κοντά μετά το γάμο των μεγαλύτερων αδερφών τους, William και Catherine... Τόσο κοντά μάλιστα που αποκαλούν ο ένας των άλλο με χαϊδευτικά. Η Pippa αποκαλεί τον Harry 'Captain' και εκείνος την αποκαλεί 'Com

Ο πρίγκιπας Harry και η Pippa Middleton ήρθαν πολύ κοντά μετά το γάμο των μεγαλύτερων αδερφών τους, William και Catherine, τόσο κοντά μάλιστα που αποκαλούν ο ένας των άλλο με χαϊδευτικά. Η Pippa αποκαλεί τον Harry 'Captain' και εκείνος την αποκαλεί 'Commando', πυροδοτώντας τις φήμες ότι δεν φορά εσώρουχα...

Οι χαρακτηρισμοί μπορεί να παραπέμπουν σε ειδικές δυνάμεις, αλλά μόνον τυχαίοι δεν είναι... Η φράση 'going commando' είναι πασίγνωστη στην Σκωτσέζικη διάλεκτο, καθώς έτσι αποκαλούν οι Σκωτσέζοι τις κοπέλες που δεν φορούν εσώρουχο! Με αυτόν τον τρόπο, έρχονται και πάλι στην επιφάνεια τα κουτσομπολιά εάν η Pippa φορούσε ή όχι εσώρουχο στον γάμο William-Kate!

Η Pippa είχε κλέψει τις εντυπώσεις στο γάμο της αδερφής της, με τη λευκή, μακριά Alexander McQueen τουαλέτα της και ποικίλα ήταν τα σχόλια που είχαν ακουστεί για το καλογυμνασμένο σώμα της, ενώ μέχρι και ομάδα στο Facebook δημιουργήθηκε για τα οπίσθιά της. Δικαίως απ' ότι φαίνεται, αφού μάλλον δεν της αρέσει να φοράει εσώρουχα!

Αξίζει να σημειωθεί πως την πληροφορία για την απουσία εσωρούχου την έβγαλε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα ο ίδιος ο Harry: "Μάλλον θα το ξέχασε", σημείωσε με νόημα εκείνος!

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!