O πριγκιπικός γάμος στο Μονακό και τα δάκρυα της Charline

O πριγκιπικός γάμος στο Μονακό και τα δάκρυα της Charline

O πριγκιπικός γάμος στο Μονακό και τα δάκρυα της Charline

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 566 ΦΟΡΕΣ

Από το Σάββατο το βράδυ ο πρίγκιπας του Μονακό, Αλβέρτος, δεν είναι πια εργένης. Στον λαμπερό του γάμο έδωσε το ''παρών'' πλήθος γαλαζοαίματων και celebrities, αλλά φυσικά την παράσταση έκλεψε η εκθαμβωτική νύφη Charline Wittstock, που κάποια στιγμή δάκρυ

Από το Σάββατο το βράδυ ο πρίγκιπας του Μονακό, Αλβέρτος, δεν είναι πια εργένης. Στον λαμπερό του γάμο έδωσε το ''παρών'' πλήθος γαλαζοαίματων και celebrities, αλλά φυσικά την παράσταση έκλεψε η εκθαμβωτική νύφη Charline Wittstock, που κάποια στιγμή δάκρυσε...

Φορώντας ένα εντυπωσιακό και υπέρκομψο νυφικό, σε λιτή γραμμή με δαντέλα και πέπλο, και έχοντας πιασμένα τα μαλλιά της, η Charline θύμιζε πραγματικά μετενσάρκωση της... ''προκατόχου'' της, Grace Kelly.

Πανέμορφη, με natural μακιγιάζ, έφτασε στο παλάτι, όπου και πραγματοποιήθηκε από τον αρχιεπίσκοπο του Μονακό η γαμήλια τελετή, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τα επτά παρανυφάκια.

Μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, το ζευγάρι κατευθύνθηκε στην εκκλησία όπου η Charline ακούγοντας τον ύμνο που γράφτηκε ειδικά για εκείνη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Στο πλευρό της ο πρίγκιπας του Μονακό και σύζυγός της πλέον, Αλβέρτος, με την λευκή, καλοκαιρινή στολή των καραμπινιέρι, όπως προστάζει το τυπικό.

Στη συνέχεια οι νεόνυμφοι επιβιβάστηκαν στο πολυτελές γαμήλιο αυτοκίνητό τους και χαιρέτησαν το συγκεντρωμένο πλήθος στους δρόμους που τους επευφημούσε. Ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στην ταράτσα της Όπερας Γκαρνιέ, όπου οι καλεσμένοι δείπνησαν και ήπιαν στην υγειά των νεονύμφων.

Το ''παρών'' στον λαμπερό γάμο έδωσαν ο πρόεδρος της ΓαλλίαςNikola Sarkozy, ο Giorgio Armani, o Karl Lagerfeld, o Roger Moore, η πρώην αγαπημένη του Αλβέρτου, Naomi Campbel, με τον νυν σύντροφό της, ο πρίγκιπας Carl-Philip και η πριγκίπισσα Madeleine της Σουηδίας, η επίσης πριγκίπισσα της Σουηδίας, Victoria, η πριγκίπισσα Mary της Δανίας και ο πρίγκιπας του Βελγίου, Philippe, o βασιλιάς Carl XVI Gustaf και η βασίλισσα Silvia της Σουηδίας και πολλοί άλλοι.

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο του καλοκαιριού...

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!