Η Πέμη Ζούνη "ανάδοχος" της "Στροφής"

Η Πέμη Ζούνη "ανάδοχος" της "Στροφής"

Η Πέμη Ζούνη "ανάδοχος" της "Στροφής"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 298 ΦΟΡΕΣ

Με ενθουσιασμό αποδέχθηκε την πρόσκληση να εγκαινιάσει η ίδια τον «θεσμό» της αναδοχής στο ΚΕΘΕΑ Στροφή, η ηθοποιός και βουλευτής Πέμη Ζούνη, διατυπώνοντας την επιθυμία να στηρίξει και να προβάλει το έργο και τις πολλαπλές δράσεις των παιδιών του Κέντρου.

Με ενθουσιασμό αποδέχθηκε την πρόσκληση να εγκαινιάσει η ίδια τον «θεσμό» της αναδοχής στο ΚΕΘΕΑ Στροφή, η ηθοποιός και βουλευτής Πέμη Ζούνη, διατυπώνοντας την επιθυμία να στηρίξει και να προβάλει το έργο και τις πολλαπλές δράσεις των παιδιών του Κέντρου, αλλά και τις δραστηριότητες του Συλλόγου των γονέων τους.

Η ανάληψη από την κ. Ζούνη των νέων καθηκόντων της ως πρώτης αναδόχου του ΚΕΘΕΑ, έγινε στο πλαίσιο ημερίδας, με τίτλο «Στην Κρίση απαντάμε με Αλληλεγγύη - ΟΧΙ στα Ναρκωτικά ΝΑΙ στη ζωή», που οργάνωσε το Κέντρο.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη, όπως εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στα προγράμματα απεξάρτησης μέσα και από τον ρόλο της ως μέλους της κοινοβουλευτικής επιτροπής για την εξέταση του σωφρονιστικού της χώρας και των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων και κυρίως από τις επαφές της με τους ανηλίκους των φυλακών Αυλώνα και Ελεώνα, κλήθηκε και δέχθηκε να είναι το πρόσωπο, που θα «βγαίνει μπροστά» σε κάθε εκδήλωση των ανθρώπων εκείνων, «που διεκδικούν τη ζωή με την απόλυτη αλληλεγγύη τους και την πλήρη άρνησή τους στη βία και συνεπώς, στέλνουν το ουσιαστικότερο μήνυμα σε όλη την κοινωνία, στην παρούσα δύσκολη συγκυρία».

Όπως σημειώνει η βουλευτής, «γονείς, παιδιά, θεραπευτές των ΚΕΘΕΑ διένυσαν τον δρόμο της αυτογνωσίας μέσα στην πραγματική ζωή, πιο επώδυνα και γενναία. Είμαι δε συγκλονισμένη από το πάθος με το οποίο ρίχνονται στον αγώνα αυτό, οι γονείς, ακόμη και μετά την απεξάρτηση των παιδιών τους».

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, Δημήτρης Γεωργιάδης, τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η αναδοχή της κ. Ζούνη είναι «ένα είδος προμόσιον για όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνει το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ». Η ίδια θα παρουσιάζεται σ' αυτές δηλώνοντας με τον τρόπο αυτόν την υποστήριξή της.

«Σκοπός μας είναι να απευθυνθούμε σε εμφανή μέλη της κοινωνίας για να μας στηρίξουν στην προσπάθειά μας, γιατί δεν μπορεί όλο αυτό το πρόγραμμα να υποστηριχθεί μόνο από έναν άνθρωπο. Προκειμένου να παραμείνουν ζωντανά τα 500 με 600 παιδιά του προγράμματος, πρέπει να μείνουν ζωντανοί οι οργανισμοί που τα στηρίζουν», σημείωσε.


Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά