“Κάθε μέρα είναι του Αγίου Βαλεντίνου” λέει ο Jim Carrey

“Κάθε μέρα είναι του Αγίου Βαλεντίνου” λέει ο Jim Carrey

“Κάθε μέρα είναι του Αγίου Βαλεντίνου” λέει ο Jim Carrey

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 347 ΦΟΡΕΣ

O Jim Carrey πιστεύει ότι η επικοινωνία είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε μια σχέση. Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια με το μοντέλο Jenny McCarthy, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “People”, δήλωσε ότι μια σχέση μπορεί- αν θέλει

O Jim Carrey πιστεύει ότι η επικοινωνία είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε μια σχέση. Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια με το μοντέλο Jenny McCarthy, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “People”, δήλωσε ότι μια σχέση μπορεί- αν θέλει το ζευγάρι- να διατηρηθεί ζωντανή.

“Κανένας δεν έχει το κουράγιο για παιχνίδια... επικοινωνίας. Όταν καταλαβαίνεις ότι το έτερον ήμισυ δεν σε “ανάβει”, δεν σε εξιτάρει, τότε σίγουρα υπάρχει ένας λόγος για να συζητήσεις με τον/την σύντροφό σου”, τόνισε ο Jim Carrey.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ποτέ δεν έχει αισθανθεί έτσι για άλλη γυναίκα, όπως νιώθει για την McCarthy. “H Jenny είναι η πρώτη σύντροφος με την οποία δεν έχω ένα τεράστιο ερωτηματικό πάνω από το κεφάλι μου”, είπε ο Carrey.

Όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε τι θα κάνει με τη γυναίκα του την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου απάντησε με γέλια: “Κάθε μέρα είναι του Αγίου Βαλεντίνου”.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!