Πέθανε η διακεκριμένη σεναριογράφος Νόρα Έφρον

Πέθανε η διακεκριμένη σεναριογράφος Νόρα Έφρον

Πέθανε η διακεκριμένη σεναριογράφος Νόρα Έφρον

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 175 ΦΟΡΕΣ

Η διακεκριμένη συγγραφέας, σκηνοθέτης και σεναριογράφος Νόρα Έφρον, πέθανε το πρωί της Δευτέρας, 26 Ιουνίου, στη Νέα Υόρκη, σε ηλικία 71 ετών, σύμφωνα με δημοσιεύματα των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης και λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι έπασχε από καρκί

Η διακεκριμένη συγγραφέας και σκηνοθέτης Νόρα Έφρον, πέθανε το απόγευμα της Δευτέρας, 26 Ιουνίου, στη Νέα Υόρκη, σε ηλικία 71 ετών, σύμφωνα με δημοσιεύματα των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης και λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι έπασχε από καρκίνο. 

Ένας εκπρόσωπος των καλλιτεχνών στο Λος ʼντζελες αρνήθηκε να σχολιάσει τα σχετικά δημοσιεύματα, ενώ εκπρόσωπος της εκδοτικής εταιρείας Random House, ανέφερε στο Ρόιτερς ότι η Έφρον είναι «βαριά άρρωστη».

Νωρίτερα στη Νέα Υόρκη αρθρογράφος κουτσομπολίστικου εντύπου ανέφερε ότι είχε μιλήσει με τον γιο της Έφρον, και ότι η οικογένεια προγραμματίζει ήδη την κηδεία. «Μου είπαν σήμερα το πρωί ότι πέθαινε, αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω» ανάφερε η Λιζ Σμιθ αρθρογράφος της Hollywood Reporter.

Η Έφρον, που είναι γνωστή για σενάρια όπως αυτό στην ταινία «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι», «Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας», «Sleepless in Seattle» και, πιο πρόσφατα, το «Julie & Julia», δεν είχε δημοσίως πει η ίδια ή κάποιος εκπρόσωπός της, αν πάσχει από κάποια βαριά ασθένεια

Κατά τη διάρκεια της μακράς σταδιοδρομίας της η Εφρον έγραψε για εφημερίδες και περιοδικά δημοσίευσε βιβλία και δοκίμια, αλλά έγινε περισσότερο γνωστή για τη δουλειά της στον κινηματογράφο.

Ήταν υποψήφια για τρία Όσκαρ.







Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!