"Η Κέιτ Μίντλετον είναι μία πλαστική πριγκίπισσα"

"Η Κέιτ Μίντλετον είναι μία πλαστική πριγκίπισσα"

"Η Κέιτ Μίντλετον είναι μία πλαστική πριγκίπισσα"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 206 ΦΟΡΕΣ

Η βραβευμένη Βρετανίδα συγγραφέας Χίλαρι Μαντέλ σύγκρινε τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ με την ʼννα Μπολέυν, τη μητέρα της βασίλισσας Ελισάβετ Α΄ της Αγγλίας, υποστηρίζοντας ότι η Κέιτ έχει "άψυχα μάτια" και "πλαστικό χαμόγελο".

Η βραβευμένη Βρετανίδα συγγραφέας Χίλαρι Μαντέλ σύγκρινε τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ με την ʼννα Μπολέυν, τη μητέρα της βασίλισσας Ελισάβετ Α΄ της Αγγλίας, και τη μητέρα του συζύγου της Ουίλιαμ, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, υποστηρίζοντας ότι η Κέιτ έχει άψυχα μάτια και πλαστικό χαμόγελο.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας της στο Βρετανικό Μουσείο με αφορμή το βιβλίο "Bring up the Bodies", με το οποίο απέσπασε δύο λογοτεχνικά βραβεία, Man Booker Prize 2012 και Costa Book Award, η Χίλαρι Μαντέλ δήλωσε ότι η έγκυος στο πρώτο της παιδί Κέιτ Μίντλετον είναι ένας άνθρωπος "χωρίς προσωπικότητα".

"Είναι ένα μανεκέν στη βιτρίνα ενός καταστήματος και μοναδική της αποστολή είναι εξασφαλίσει έναν διάδοχο στο βρετανικό θρόνο", είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, σημείωσε ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι μία "πλαστική πριγκίπισσα" που δεν θυμίζει σε τίποτα την ευφυέστατη Μαρκησία του Πέμπροκ (ʼννα Μπολέυν) ή την πριγκίπισσα Νταϊάνα που κατάφερε με τη στάση της να πάει κόντρα στις απαιτήσεις του Παλατιού.

Η Δούκισσα έχει "άψυχα μάτια" και ένα "τέλειο πλαστικό χαμόγελο", είπε η 60χρονη συγγραφέας σχολιάζοντας το πρώτο επίσημο πορτραίτο της Κέιτ που αποκαλύφθηκε στις αρχές του 2013.
var switchTo5x=true; stLight.options({publisher: "a62b7025-1c15-422d-b317-4315738b6bb8"});

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!