Yποψήφιος ο Μιχάλης Πατρός

Yποψήφιος ο Μιχάλης Πατρός

Yποψήφιος ο Μιχάλης Πατρός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 708 ΦΟΡΕΣ

Την εκ νέου υποψηφιότητά του για το δήμο της Χάλκης ανακοίνωσε χθες ο δήμαρχος κ. Μιχάλης Πατρός με το όνομα «Χάλκη, Ανάπτυξη, Δημιουργία», αποτελώντας μάλιστα τον πρώτο επίσημο συνδυασμό του δήμου. Σε σχετική ανακοίνωση του, ο δήμαρχος κ. Πατρός αναφέρει τα εξής: «αγαπητοί φίλοι και φίλες, ΧΑΛΚΙΤΙΣΣΕΣ και ΧΑΛΚΗΤΕΣ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, προχθές 7-04-2014 καταθέσαμε στον κύριο Πρόεδρο Πρωτοδικών Ρόδου το συνδυασμό μας, είναι ο πρώτος συνδυασμός που κατατέθηκε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το όνομα του συνδυασμού είναι ΧΑΛΚΗ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Σας ζητάμε να μας τιμήσετε ξανά με την ψήφο σας και να ανανεώσουμε την εμπιστοσύνη σας προς τον συνδυασμό μας, και σε εμένα προσωπικά. Την εντολή που πήραμε από εσάς τον Νοέμβριο του 2010 θα συνεχίσουμε να εκτελούμε, να εκτελώ, με την ίδια θέρμη και ζήλο, αγωνιστήκαμε, αγωνίστηκα, έχοντας πάντα στο μυαλό μας να φτιάξουμε πράγματα για τις επόμενες γενιές, και όχι για της επόμενες εκλογές. Δεν ήμασταν άτολμοι, ούτε πολιτικάντηδες, είχαμε και έχουμε σχέδιο για την Χάλκη, αυτό άλλωστε το αποδεικνύουν και τα έργα που έχουν γίνει. Ήρθαμε σε σύγκρουση με συντεχνιακές λογικές, με νοοτροπίες και αντιλήψεις, τις πρακτικές, το ύφος και το ήθος. Θέλουμε να μας κρίνετε για την μέχρι τώρα πορεία μας, λαμβάνοντας όμως υπόψη τα τρία αυτά χρόνια σε τι συνθήκες παλέψαμε και παλεύουμε, σε μια χώρα που παραπαίει, με τα οικονομικά σε άθλια κατάσταση, και έναν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ σε ενεργεία, και να σκεφθεί κανείς ότι στα τρία χρόνια άλλαξαν τέσσερις Υπουργοί Εσωτερικών, και άλλοι τόσοι στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. Πιστεύουμε ότι ΚΑΝΑΜΕ πολλά πράγματα μέσα σε αυτά τα Τρία χρόνια, και με αυτές τις άσχημες συνθήκες. Κοιτάξαμε το συμφέρον των πολλών και όχι των λίγων, κοιτάξαμε να υπάρχει ισονομία και ισοπολιτεία, όχι ότι δεν κάναμε λάθη. Λάθη όμως κάνει κανείς, άμα δουλεύει. Εμείς που διαχειριστήκαμε μια μικρή κοινωνία, και τους ανθρώπους της, κοιτάξαμε να είμαστε χρήσιμοι και ουσιαστικοί, και όχι αρεστοί. Τώρα πια έχουμε περισσότερη εμπειρία, ξέρουμε, και δεν φοβόμαστε, ήδη σχεδιάσαμε τα έργα της επόμενης δεκαετίας, και τα οποία έχουμε ανακοινώσει, με την ψήφο σας θα μας δοθεί η δυνατότητα να τα υλοποιήσουμε,(θα θέλαμε και τις δικές σας προτάσεις). Έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση σας, αυτό άλλωστε μας το δείχνεται κάθε μέρα και σας ευχαριστούμε γι΄ αυτό. Αυτός είναι ο Συνδυασμός της Νίκης, ο Συνδυασμός της Ανάπτυξης, ο Συνδυασμός της Δημιουργίας».

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»