Hicon: Πολύτιμο gadget ελέγχει και λαμβάνει ειδοποιήσεις απο γνωστά social media

Hicon: Πολύτιμο gadget ελέγχει και λαμβάνει ειδοποιήσεις απο γνωστά social media

Hicon: Πολύτιμο gadget ελέγχει και λαμβάνει ειδοποιήσεις απο γνωστά social media

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 582 ΦΟΡΕΣ

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα στα πιο διάσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, Twitter, LinkedIn, Skype, Instagram,Google Plus

Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να ελέγχεται όλες τις ειδοποιήσεις από τα πιο γνωστά social media και το κινητό σας με ένα απλό βραχιόλι; Αυτή είναι η βασική ιδέα του Hicon.

Πρόκειται για ένα βραχιόλι από σιλικόνη, αδιάβροχο και ανθεκτικό στην σκόνη για να το φοράτε παντού, στο οποίο μπορείς να τοποθετήσεις 6 χρωματιστά τετράγωνα κουμπιά που θα αντιστοιχούν στις εφαρμογές των social media ή του κινητού σου από όπου θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις. Το Hicon, θα συνδέεται μέσω του Bluetooth 4.0 LTE με μία κατάλληλη εφαρμογή, η οποία θα είναι συμβατή με Andoid και iOS και θα βρίσκεται εγκατεστημένη στο smartphone μας, ώστε όποτε συμβαίνει κάτι καινούριο το αντίστοιχο κουμπάκι θα αναβοσβήνει και θα δονείται.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα στα πιο διάσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, Twitter, LinkedIn, Skype, Instagram,Google Plus κ.ά. αλλά και μεταξύ μίας ευρείας γκάμας χρήσιμων ειδοποιήσεων που προέρχονται από το κινητό όπως κλήσεις, μηνύματα, χαμηλή μπαταρία, ημερολόγιο, κ.ά.. Αν όμως δεν σε ενδιαφέρει να δεις άμεσα τις ειδοποιήσεις σου δεν χρειάζεται να τις απορρίψεις από το κινητό, αλλά κουνώντας απλώς το χέρι σου τα κουμπιά επανέρχονται σε αδράνεια.

Ωστόσο, οι κατασκευαστές του δεν μένουν μόνο εδώ. Το Hicon θα ενισχύσει την κοινωνικότητά μας όχι μόνο κρατώντας μας συνεχώς συντονισμένους στους ρυθμούς των προφίλ μας αλλά κάθε φορά που θα βρισκόμαστε κοντά σε ένα άτομο που έχει κοινά ενδιαφέροντα με εμάς, και φυσικά φοράει Hicon, ολόκληρο το βραχιόλι θα αναβοσβήνει και θα δονείται για να μας ειδοποιήσει.

Επίσης, η ανταλλαγή αριθμών και άλλων αρχείων που υπάρχουν στο κινητό (φωτογραφίες, αρχεία κειμένου ή μουσικής) μπορούν να μεταφερθούν με μία απλή επαφή των χεριών. Έτσι, δημιουργεί μία ιδιαίτερη κοινότητα μεταξύ των ατόμων που το διαθέτουν και τους προσφέρει έναν διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας.

Το πρωτότυπο αυτό gadget προσφέρει αυτονομία 14 ημερών και χρειάζεται μόνο 40 λεπτά για μία πλήρη φόρτιση, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει ακτίνα σύνδεσης με το κινητό, η οποία όταν ξεπεραστεί το Hicon αρχίζει να αναβοσβήνει και να δονείται γεγονός που εξασφαλίζει ασφάλεια για το κινητό και μας επιτρέπει να το καταλάβουμε άμεσα σε περίπτωση που το χάσουμε.

Αν και η ιδέα φαντάζει πρακτική και ενδιαφέρουσα δεν είναι βέβαιο το κατά πόσο θα ευδοκιμήσει, αφού δεν γνωρίζουμε ακόμα το κόστος του όπως επίσης και την ανταπόκριση του κοινού σε μία συσκευή που σε κρατά διαρκώς συνδεδεμένο με το κινητό σου και την πραγματικότητα των social media. Πάντως, προς το παρόν, οι δημιουργοί του αναζητούν χορηγούς μέσω του Indiegogo με το σημερινό budget να βρίσκεται στα 2.320 δολάρια και να πρέπει να φτάσει στα 60.000 δολάρια.

Πηγή :http://techingreek.com/

Διαβάστε ακόμη

Συσκευή «φοριέται» σε φρούτα και λαχανικά και μετράει τα φυτοφάρμακα

Στη Ρόδο το πιο διάσημο Al robot, Sophia - Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Κυβερνοέγκλημα: Με μειωμένες άμυνες η Ελλάδα – Στo top-10 παγκοσμίως

Euclid: Πρώτες εικόνες του τηλεσκοπίου που θα ερευνήσει το σκοτεινό Σύμπαν

Ασφαλής διάγνωση μέσω τεχνητής νοημοσύνης από τον Δωδεκανήσιο καθηγητή Νίκο Παραγιό

Τρία έργα, τρεις διακρίσεις από το τμήμα Ρομποτικής του Ιδρύματος Σταματίου

ΓΕΡΜΑΝΟΣ “G Click & Collect”: Παραγγέλνεις online και παραλαμβάνεις άμεσα από κατάστημα

Μαθήτριες από τη Χάλκη κέρδισαν τη 2η θέση στον Διαγωνισμό Generation Next του Ιδρύματος Vodafone