Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου στο Σύλλογο «Ελπίδα»

Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου στο Σύλλογο «Ελπίδα»

Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου στο Σύλλογο «Ελπίδα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 993 ΦΟΡΕΣ

Από τον κ. Γεώργιο Καμίτση από την Πάτμο, που είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Πρόληψης και Προστασίας Ανηλίκων θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων

Η πρώτη παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου σε παιδί με ειδικές ανάγκες στην Ρόδο στον σύλλογο Ελπίδα, πρόκειται να γίνει αύριο.

Είναι η πρώτη φορά από τότε που η Πάτμος οργανώνει τα σχολεία στα Δωδεκάνησα σε αυτό το θέμα: περισυλλογή πλαστικών πωμάτων με τριπλό όφελος: α) ανακύκλωση στα σχολεία β )χορήγηση εξοπλισμού σε παιδιά με ειδικές ανάγκες γ) μείωση του όγκου των απορριμμάτων που φτάνουν στις χωματερές μας.

Είναι σίγουρο πως αν η ανακύκλωση ξεκινήσει από τα σχολεία ως παιχνίδι, θα κάνει εντύπωση στα παιδιά και θα την αγκαλιάσουν έχοντας έτσι τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο Καμίτσης Γεώργιος από την Πάτμο είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Πρόληψης και Προστασίας Ανηλίκων θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων.

Ο Σύλλογος κάνει φοβερή δουλειά σε όλη την Ελλάδα και χρειάζεται υποστήριξη.

Η παράδοση θα γίνει αύριο Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου και πιθανή ώρα αφού απαντήσουν οι αρμόδιοι(12:00) στο χώρο του Συλλόγου Ελπίδα που βρίσκεται στην πλατεία Στεφάνου Γέροντα 44.

Είναι σημαντικό να βρίσκονται εκεί οι Αρχές του τόπου και να βοηθήσουμε όλοι μαζί οργανωμένα, όχι μόνο τα άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά όλο το σχέδιο που ονομάζεται ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Ιδιαίτερη και σημαντική είναι η βοήθεια απο την ναυτιλιακή εταιρεία BLue Star Ferries που χορηγεί δωρεάν εισητήρια μεταφοράς των υλικών ανακύκλωσης προς το λιμάνι του Πειραιά.

Σε μικρότερο βαθμό έχουν βοηθήσει με παρόμοιο τρόπο οι εταιρείες DODEKANISSOS SEAWAYS , PATMOS STAR, Α.Ν.Ε. ΚΑΛΥΜΝΟΥ.

Διαβάστε ακόμη

Προφυλακίστηκε ο αρχαιοφύλακας της Νισύρου μετά την απολογία του

Προσφορές στη Δομή Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου

Στην Πάτμο ο Γιώργος Νικητιάδης για την Ακολουθία του Νιπτήρος

Μ. Χατζηάμαλλος: Απαιτείται διάλογος και μέτρα για την ενδοοικογενειακή βία

Στις «εσχατιές» του ανατολικού Αιγαίου ο Δένδιας: Πρωτομαγιά στα ακριτικά φυλάκια σε Φαρμακονήσι και Καλόλιμνο

Δράση προσφοράς και επίσκεψη καταρτιζομένων στο Παράρτημα Προστασίας του Παιδιού Δωδεκανήσου

Ξεκίνησαν από την Περιφέρεια οι διαδικασίες για την παραχώρηση στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου των δύο διαμερισμάτων στην Αθήνα

Επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου προς το Πανεπιστήμιο Αιγαίου