Αναζητούν ημερομηνία για το σεμινάριο πρώτων βοηθειών

Αναζητούν ημερομηνία για το σεμινάριο πρώτων βοηθειών

Αναζητούν ημερομηνία για το σεμινάριο πρώτων βοηθειών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 700 ΦΟΡΕΣ

Σε αίθουσα του νοσοκομείου της Ρόδου θα διοργανωθεί με την πρώτη ευκαιρία το σεμινάριο πρώτων βοηθειών που προγραμματίζει η ΕΠΣΔ σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ και τον ΠΣΠΠ

Την κατάλληλη ημερομηνία, η οποία θα διευκολύνει τόσο τους ανθρώπους των σωματείων, όσο και τους γιατρούς του ΕΚΑΒ, συνεχίζει να αναζητά η Υγειονομική Επιτροπή της ΕΠΣΔ προκειμένου να διοργανώσει το σεμινάριο πρώτων βοηθειών που έχει ήδη προαναγγείλει.

Η επαφή ανάμεσα στην Ένωση και στο ΕΚΑΒ έχει ήδη γίνει και εκτιμήθηκε από κοινού πως ο πλέον κατάλληλος χώρος για να διοργανωθεί το σεμινάριο είναι μία από τις αίθουσες του νοσοκομείου, όχι μόνο γιατί μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους ανθρώπους σε σχέση με τα γραφεία της Ένωσης, αλλά κι επειδή υπάρχει ο κατάλληλος υλικοτεχνικός εξοπλισμός που θα βοηθήσει στο μάθημα πρώτων βοηθειών.

Υπενθυμίζεται, πως η Ένωση σκοπεύει να απευθύνει πρόσκληση στο κάθε σωματείο να στείλει υποχρεωτικά για εκπαίδευση δύο ή τρεις ανθρώπους του, που έχουν καθημερινή επαφή με την ομάδα και μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και στις προπονήσεις. Ενεργό ρόλο στη διοργάνωση του σεμιναρίου θα έχει και ο Πανδωδεκανησιακός Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου.

Δεκέμβριο με ΕΠΟ
Πέραν του σεμιναρίου πρώτων βοηθειών που θα διοργανωθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα, η ΕΠΣΔ προγραμματίζει ένα ακόμα μεγαλύτερο για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου, στο οποίο θα προσκληθεί τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, όσο και ο πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Γιάννης Οικονομίδης

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”