Nέα χορηγία στο Διαγόρα

Nέα χορηγία στο Διαγόρα

Nέα χορηγία στο Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 644 ΦΟΡΕΣ

Η διοίκηση του «Γηραιού» ανακοίνωσε χθες επισήμως τη συνεργασία της με τον σύγχρονο παιδότοπο Milou στο Εμπορικό Κέντρο «Μήδεια»

Η προσπάθεια και η δημιουργία ενός μεγάλου δικτύου χορηγιών συνεχίζεται στο Διαγόρα από ανθρώπους κοντά στο σύλλογο, όλους συσπειρωμένους και συγκεντρωμένους στο στόχο ανόδου. Χθες η διοίκηση του «Γηραιού» ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον σύγχρονο παιδότοπο Milou στο Εμπορικό Κέντρο «Μήδεια» ως χορηγού την περίοδο αυτήν.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:
«O Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί τη Διεύθυνση του σύγχρονου Παιδότοπου «Milou» και ιδιαίτερα, τον ιδιοκτήτη του κ. Μιχάλη Αρφαρά, για την ευγενική χορηγία προς το σωματείο μας, που διαθέτει στη Ρόδο το μεγαλύτερο αριθμό αθλητών στα έξι του τμήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, στίβος, ποδηλασία, κολύμβηση).
Η συσπείρωση «Διαγορίτικων Δυνάμεων»,συνεχίζεται!
Όπως και επίσης η δημιουργία νέων.

‘’Ένας μικρός, πράσινος και σκανδαλιάρης δεινόσαυρος έφτιαξε ένα παραμυθένιο Κάστρο στην κορφή της πόλης (Γεωργίου Σεφέρη 2-Εμπορικό κέντρο Μήδεια- τηλ: 22410-72700) και περιμένει όλα τα παιδιά για να παίξουν μαζί του, σ’ ένα χώρο χαρούμενο και ασφαλή.

Ελάτε μικροί μου φίλοι, στον παιδότοπο Milou και εγώ, ο φιλικός δεινόσαυρος, θα είμαι εκεί για να παίξουμε και να ξεφαντώσουμε όπως καμιά άλλη φορά!

Όσο για τους λιλιπούτειους φίλους του Milou ηλικίας 13 έως 30 μηνών, ένας ξεχωριστός χώρος τους καλεί για να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη χώρα του παιχνιδιού... Τσουλήθρα - πισίνα με μπαλάκια, αλογάκια, τραμπάλα και πολύχρωμα τουβλάκια κατασκευών είναι σίγουρο πως θα τα ενθουσιάσουν και θα τους χαρίσουν μια αξέχαστη μέρα. Όλοι οι χώροι μας έχουν πιστοποιηθεί από τον ΕΛ.ΟΤ. για τη μέγιστη ασφάλεια που μπορεί να προβλεφθεί’’»

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”