Εφηβικό: Άνετος και… ωραίος ο Διαγόρας

Εφηβικό: Άνετος και… ωραίος ο Διαγόρας

Εφηβικό: Άνετος και… ωραίος ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 358 ΦΟΡΕΣ

Νίκη με 4-0 απέναντι στον Κλεόβουλο

Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και δημιουργώντας σωρεία χαμένων ευκαιριών ο Διαγόρας επικράτησε σήμερα με 4-0 του Κλεόβουλου για την 5η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος.

Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι η ομάδα της Λίνδου αγωνίζεται ουσιαστικά με μικρότερης ηλικίας παιδιά και αξίζουν και σε αυτήν συγχαρητήρια για την προσπάθεια.

Το 1-0 σημείωσε για τον «γηραιό» ο Γκρίζης με σουτ ύστερα από «κομπίνα» σε φάουλ, ενώ ήταν ο ίδιος παίκτης που στο 65’ πέτυχε το 2-0 με πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή στο «γάμα».

Στο 75’ ο Πετράς με αριστερό διαγώνιο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 80’ ο Κόρλος με πλασέ από κοντά.

Οι συνθέσεις:
Διαγόρας (Στάθης Φαρμακίδης): Κατσίλης, Καματερός, Πετράς, Κουρούνας, Στεργιάδης, Βισβίκης, Κανάρης, Κόρλος, Πλαστρούκης, Μουστούκης, Γκρίζης. Επίσης έπαιξαν και οι Διαμαντής, Αχήμαστος, Αναστασάς, Μπεκιάρης, Παπαδημητρίου.
Κλεόβουλος (Νίκος Μαντικός): Διακογεωργίου Α., Παρούσης, Λικάι, Σαββαΐδης, Βίσλα, Κολιάης, Μυσιρλάκης, Γανωτάκης, Μυριαλής, Διακολουκάς, Ξύπας. Επίσης έπαιξαν και οι Τόμας, Διακογεωργίου Τ., Κιάμαλης, Ψύχας, Μαριντόφ.

Διαβάστε ακόμη

Επιστροφή στην Καλλιθέα την Κυριακή για τον Κολοσσό H Hotels Collection με τον Ολυμπιακό!

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα

Ξεχώρισαν οι Δωδεκανήσιοι στο Πανελλήνιο Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων!