Δηλώσεις του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για τις εκλογές

Δηλώσεις του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για τις εκλογές

Δηλώσεις του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για τις εκλογές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 376 ΦΟΡΕΣ

Αναφορά και στα προβλήματα με τις εφορευτικές επιτροπές

Ομαλά και με ηρεμία διεξάγεται μέχρι αυτή την ώρα η εκλογική διαδικασία σε όλα τα νησιά της περιφέρειάς μας, δείγμα του πολιτισμού μας, δήλωσε πριν από λίγο ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Ο ίδιος από την "Οικοκυρική" όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, είπε ότι υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία ανάμεσα σε δήμους και Περιφέρεια και ευχήθηκε αυτό να γίνει (μαζί με Περιφέρεια και Δήμους) και μεταξύ των 9 βουλευτών που θα εκλέξει το Νότιο Αιγαίο.

Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στο διαχρονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας στην εκλογική διαδικασία το οποίο αφορά την στελέχωση των εφορευτικών επιτροπών, λέγοντας ότι αποτελεί ένα κοινωνικό ζήτημα.


Διαβάστε ακόμη

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»

Συλληπτήριο μήνυμα του Β. Υψηλάντη για τον θάνατο του Μιχαήλ Σωμού

Μ. Κόνσολας: «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη