Ολοκληρώνονται οι συνδέσεις με το Φράγμα Γαδουρά

Ολοκληρώνονται οι συνδέσεις με το Φράγμα Γαδουρά

Ολοκληρώνονται οι συνδέσεις με το Φράγμα Γαδουρά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 380 ΦΟΡΕΣ

Μέσα στον επόμενο μήνα εκτιμάται ότι θα έχουμε την ολοκλήρωση και των τελευταίων εργασιών για τις συνδέσεις στο φράγμα Γαδουρά, οπότε και θα γίνει η δοκιμαστική του λειτουργία.

Φαίνεται ότι, οι διαδικασίες προχωρούν κανονικά και δεν υπάρχει συνέχεια στην εμπλοκή. Την καλή πορεία των εργασιών επιβεβαίωσε και ο αντιπεριφερειάρχης βιομηχανίας, ενέργειας και φυσικών πόρων Γιάννης Φλεβάρης, ο οποίος δήλωσε χτες χαρακτηριστικά ότι «βρήκαμε το βηματισμό μας με τη ΔΕΥΑΡ».

Ειδικότερα κατόπιν ερώτησης απάντησε τα εξής: «Στο θέμα του φράγματος, βλέπω ότι τα πράγματα εξελίσσονται και προχωρούν οπότε σύντομα θα έχουμε εξελίξεις και συγκεκριμένα νερό από το φράγμα άριστης ποιότητας.
Νομίζω ότι βρήκαμε το βηματισμό μας με τη ΔΕΥΑΡ, στηρίζουμε τις προσπάθειες που γίνονται για να έχουμε τελικά νερό, να μην πηγαίνει στη θάλασσα και να σπαταλούνται οι φυσικοί μας πόροι.

Η πληροφόρηση που έχουμε με συνεχείς οχλήσεις από πλευράς μας είναι ότι μέσα στο Μάρτιο θα έχουμε προχωρήσει στο θέμα αυτό. Πάντως είμαστε κοντά, είναι θέμα μικρού χρονικού διαστήματος για να πάμε ως εκεί. Γι΄αυτό πιέζουμε. Πιθανόν το Μάρτιο θα έχουμε εξέλιξη».

Διαβάστε ακόμη

Τα προβλήματα της νησιωτικότητας

Εορτασμός της εργατικής Πρωτομαγιάς από το Εργατικό Κέντρο Ρόδου

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής

Σε δράσεις πολιτισμού πρόκειται να συνδράμει η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου

Η σημασία της ανακήρυξης του μητροπολίτη Ρόδου Κυρίλλου σε επίτιμο διδάκτορα

Τον δημοσιογράφο Γιώργο Ζαχαριάδη τιμά ο δήμος Ρόδου σε ειδική εκδήλωση

Προφυλακίστηκε ο αρχαιοφύλακας της Νισύρου μετά την απολογία του

Προσφορές στη Δομή Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου