Στήριξε τους μαθητές του Βενετοκλείου

Στήριξε τους μαθητές του Βενετοκλείου

Στήριξε τους μαθητές του Βενετοκλείου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 123 ΦΟΡΕΣ

Ο Κολοσσός H Hotels ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση που έλαβε από το 1ο Λύκειο Ρόδου, Βενετόκλειο, για παρακολούθηση του αγώνα Λυκείων Γ' φάσης του σχολικού έτους 2014-15. Οι μαθητές του Βενετοκλείου Λυκείου αντιμετώπισαν τους μαθητές των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη για την πρόκριση στους «4» της τελικής φάσης των Πανελλήνιων αγώνων Καλαθοσφαίρισης Λυκείων.

Το γήπεδο ήταν κατάμεστο από μαθητές και άλλων λυκείων που συμπαραστάθηκαν, με συνθήματα και παλμό, οι Ρόδιοι έχασαν αλλά έδωσαν ένα πολύ καλό αγώνα και απέδειξαν ότι είναι μια δυνατή ομάδα.

Από τον Κολοσσό H Hotels συμμετείχαν ο αρχηγός Άγγελος Τσάμης και οι Σωτήρης Μανωλόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Στήριξαν τους αθλητές του Βενετοκλείου, τους συνεχάρηκαν για τον ωραίο αγώνα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Συγχαρητήρια από ερασιτέχνη
Ο Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ στέλνει τα θερμά του συγχαρητήρια προς όλους τους μαθητές - παίκτες καθώς και στους προπονητές του 1ου Γενικού Λυκείου Ρόδου (Βενετοκλείου) για τη μεγαλειώδη εμφάνισή τους κόντρα στους διεθνείς παίκτες των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη και απέδειξαν σ’ όλο το φίλαθλο κόσμο της Ρόδου, που γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο, ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους αντιπάλους τους.

Με την πραγματική κατάθεση ψυχής που έκαναν στον αγώνα, μας έκαναν περήφανους αποδεικνύοντας στην πράξη με το πληθωρικό ταλέντο τους ότι αξίζουν τη στήριξη απ’ όλους τους φορείς του αθλήματος.

Στα μάτια μας και στην ψυχή μας είναι οι πραγματικοί νικητές και το μέλλον τους ανήκει. Εύγε παιδιά, συνεχίστε έτσι!!

Απ’ όλο το Δ.Σ. του Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Διαβάστε ακόμη

Ο στίβος έχει την τιμητική του σήμερα στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική: Αναχωρεί με αισιοδοξία ο Φοίβος

Ένα βαθμό θέλει ο Εθνικός Αρχίπολης

Το σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Ρόδος - Γ' Εθνική: Για το γόητρο στη Ραφήνα

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής