Υστερόβουλη η προπαγάνδα για τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ

Υστερόβουλη η προπαγάνδα για  τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ

Υστερόβουλη η προπαγάνδα για τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 517 ΦΟΡΕΣ

Δήλωση του περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου

«Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα», δήλωσε, χθες, ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος παρέστη σε σύσκεψη στο Δημαρχείο της Ρόδου για τα οργανωτικά του αυριανού δημοψηφίσματος.

Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά, ο Περιφερειάρχης, καταρχήν, μίλησε για το αντικείμενο της σύσκεψης λέγοντας ότι παρουσιάζονται πολύ μεγάλα προβλήματα στο οργανωτικό κομμάτι του δημοψηφίσματος (και) στην περιοχή μας, αφού μέσα σε ένα πενθήμερο μεταφέρθηκε στην Αυτοδιοίκηση ένα βάρος που γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να σηκωθεί. Όλοι, όμως, υπηρεσιακοί παράγοντες και πολιτικό προσωπικό, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να διεξαχθούν όλα ομαλά την Κυριακή.

Όπως εξήγησε, υπάρχει μία κινητοποίηση των υπηρεσιών προκειμένου να λύσουν... άλυτα προβλήματα και παραλογισμούς της διαδικασίας, και είπε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης: «Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα», συμπληρώνοντας ότι το προσωπικό, τόσο της Περιφέρειας όσο και του Δήμου της Ρόδου είναι έμπειρο και θα λειτουργήσει όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Για το ΦΠΑ
Στη συνέχεια, ο κ. Χατζημάρκος ρωτήθηκε σχετικά με τα όσα προσάπτουν στο «μέτωπο του “ναι”» μετά την πρόσφατη συνάντηση στην Περιφέρεια και, μεταξύ άλλων, ότι απεμπολούν το αρραγές μέτωπο κατά της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, όπως τους προσάπτουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής μας.

Απαντώντας ο Περιφερειάρχης, είπε ότι θα πρέπει ο καθένας να σέβεται το Σύνταγμα και ότι αυτό ισχύει για όλους και όχι μόνο για κάποιους και ότι ο καθένας έχει δικαίωμα στην άποψή του.

Στη συνέχεια, έκανε λόγο για μία «ιδιότυπη καινούργια αντίληψη» που δεν θέλει να τη χαρακτηρίσει φασιστική, ότι έχουν τη... θεόσταλτη άποψη, κάτι το οποίο θεωρεί επικίνδυνο.
Όπως είπε, στη συνάντηση που έγινε στην Περιφέρεια εκφράστηκαν διάφορες απόψεις ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι, αυτά, σε ένα πολιτισμένο Κράτος είναι λυμένα θέματα.

Όσον αφορά στο θέμα των συντελεστών ΦΠΑ, αυτό καθ’ εαυτό, ο ίδιος έκανε λόγο για μία τεράστια προπαγάνδα, απολύτως κατευθυνόμενη, υστερόβουλη και κακόπιστη!
Μάλιστα, είπε ότι, αυτή, γίνεται από αυτούς που πούλησαν το ΦΠΑ στην τρόικα, για να το καλύψουν αυτό.

Θύμισε, μάλιστα, ο Περιφερειάρχης ότι ο ίδιος το είχε αποκαλύψει και δεν το δέχεται αυτό από όψιμους υπερασπιστές των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ!

«Τους παραδίδω στην κρίση του λαού», είπε κλείνοντας και συμπλήρωσε: «Οι μόνοι που παραμένουν αμετακίνητοι είμαστε εμείς, που υπερασπιζόμαστε τα νησιά χωρίς προσωπική ατζέντα».

Διαβάστε ακόμη

Πως γιορτάζεται το Πάσχα σε όλη την Ελλάδα - Τα έθιμα της Δωδεκανήσου

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια

Το έθιμο επιστροφής της εικόνας της Παναγιάς Σκιαδενής στο μοναστήρι

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Ρόδου για την απώλεια υπαλλήλου του δήμου

Σε κατανυκτικό κλίμα η περιφορά επιταφίων - Στον Αρχάγγελο της Ρόδου ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Κολιάδης

Πασχαλινό μήνυμα της βουλευτού Μίκας Ιατρίδη

Ευχετήριο μήνυμα του Αντ. Καμπουράκη

Ευχές του δημάρχου Ρόδου, Αλέξανδρου Κολιάδη για το Πάσχα