Θερίζουν τα τροχαία στη Ρόδο – νεκρός 26χρονος στρατιωτικός

Θερίζουν τα τροχαία στη Ρόδο – νεκρός 26χρονος στρατιωτικός

Θερίζουν τα τροχαία στη Ρόδο – νεκρός 26χρονος στρατιωτικός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 11630 ΦΟΡΕΣ

Τελειωμό δεν έχουν οι ζωές που «θυσιάζονται» στο βωμό της ασφάλτου καθώς χθες το απόγευμα βρήκε τραγικό θάνατο ένας 26χρονος στρατιωτικός σε δυστύχημα που σημειώθηκε επί της Ρόδου Καλλιθέας, ενώ αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού ηλικιωμένου από το τρίκυκλο του που συγκρούστηκε με ι.χ. επιβατικό αυτοκίνητο στην περιοχή του Θεολόγου στη Ρόδο.

Επίσης πριν από λίγη ώρα (10:40 π.μ.) σημειώθηκε καραμπόλα μεταξύ τριών αυτοκινήτων στην περιοχή των Κολυμπίων, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Σε ότι αφορά το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα κοντά στο σούπερ μάρκετ «Μαρινόπουλος» στην εθνική οδό Ρόδου Καλλιθέας.

Ο 26χρονος στρατιωτικός οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα με κατεύθυνση προς Ρόδο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε το έλεγχο του οχήματος του και αφού σύρθηκε στο έδαφος για μερικά μέτρα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με ι.χ. επιβατικό αυτοκίνητο που κινούνταν επί της οδού.


Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου και κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια που προκάλεσε το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.
Φώτο Κώστας Στυλιανού

Διαβάστε ακόμη

Ξεκίνησαν από την Περιφέρεια οι διαδικασίες για την παραχώρηση στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου των δύο διαμερισμάτων στην Αθήνα

Επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου προς το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Τα αιτήματα των εργαζομένων στην περιφέρεια νοτίου Αιγαίου

Τα σωματεία του νησιού τίμησαν την εργατική Πρωτομαγιά

5.000 αμνοερίφια θα σφαγιαστούν στη Ρόδο για τις ανάγκες του Πάσχα

Σταύρος Τσούβαλης: Σε μπακαλόχαρτα και στο “μιλητό”, τα έργα επί δημαρχίας Α. Καμπουράκη σε σχολεία

Συνεδριάζει το Συντονιστικό για την πυροπροστασία των δασών

Ομάδα ελέγχου για τον αιγιαλό και τις παραλίες