Τα ηλεκτροδοτούμενα κλειστά ξενοδοχεία πληρώνουν δημοτικά τέλη

Τα ηλεκτροδοτούμενα κλειστά ξενοδοχεία πληρώνουν δημοτικά τέλη

Τα ηλεκτροδοτούμενα κλειστά ξενοδοχεία πληρώνουν δημοτικά τέλη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 238 ΦΟΡΕΣ

Την πληρωμή των ετήσιων Τελών προς τους Δήμους υποχρεούνται να καταβάλλουν οι ιδιοκτήτες ακόμη και κλειστών ξενοδοχείων στην περίπτωση που οι μονάδες τους παραμένουν ηλεκτροδοτούμενες.

Πρόσφατα εκπρόσωπος της ιδιοκτήτριας εταιρείας της ξενοδοχειακής μονάδας«PSAKOUDIA INN» στη Χαλκιδική ζήτησε από το Δήμο Πολυγύρου να μειωθούν τα δημοτικά Τέλη καθώς το ξενοδοχείο δεν λειτουργεί τα τελευταία χρόνια παρ’ ότι παραμένει ηλεκτροδοτούμενο.

Από τη πλευρά του ο Δήμος αποφάσισε να μην μειωθούν τα δημοτικά τέλη που χρεώνονται μέσω της ΔΕΗ στην ξενοδοχειακή μονάδα PSAKOUDIA INN που βρίσκεται εντός του οικισμού Ψακούδια, γιατί παρά τον ανταποδοτικό τους χαρακτήρα, αυτά καταβάλλονται υποχρεωτικά από όλους τους κατοίκους του δήμου ή της κοινότητας και όχι μόνον από όσους επιθυμούν να κάνουν ή κάνουν πράγματι χρήση της σχετικής υπηρεσίας. Επίσης από το τέλος δεν εξαιρούνται τα ακίνητα που παραμένουν κλειστά και δεν χρησιμοποιούνται, διότι η επιβολή του δεν αφορά μόνο στην περισυλλογή και αποκομιδή των απορριμμάτων, που προέρχονται από ακίνητα, αλλά και στην καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων.

Πηγή: http://www.tornosnews.gr/

Διαβάστε ακόμη

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού

40 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Μάιο στο λιμάνι της Ρόδου