Eυρεία σύσκεψη για τη σεζόν του 2016

Eυρεία σύσκεψη για τη σεζόν του 2016

Eυρεία σύσκεψη για τη σεζόν του 2016

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 208 ΦΟΡΕΣ

Πραγματοποιήθηκε με τους προϊσταμένους όλων των Γραφείων του ΕΟΤ Εξωτερικού

Ευρεία σύσκεψη με τους προϊσταμένους όλων των Γραφείων του ΕΟΤ Εξωτερικού πραγματοποιήθηκε, υπό την προεδρία της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά και του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ, Δημήτρη Τρυφωνόπουλου, στις 18 και 19 Δεκεμβρίου, στα γραφεία του ΕΟΤ στην Αθήνα.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός των γραφείων του ΕΟΤ Εξωτερικού για το σχεδιασμό της τουριστικής στρατηγικής του 2016 με στοχευμένες δράσεις.

Ειδικότερα, καθορίστηκε το πλαίσιο των δράσεων που θα συμβάλλουν στη διεθνή διαρκή στήριξη και προώθηση του τουριστικού brandname "Ελλάδα", στην προβολή νέων ελληνικών προορισμών, στην προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου, από 1η Μαρτίου έως 30 Νοεμβρίου 2016.

Οι δράσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα με βάση τις ιδιαιτερότητες και τις ευκαιρίες της κάθε αγοράς - στόχου του εξωτερικού.

Διαβάστε ακόμη

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού

40 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Μάιο στο λιμάνι της Ρόδου

Γ. Χατζημάρκος: σε διψήφιο ποσοστό η αύξηση κρατήσεων σε Ρόδο και Κω

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά