Οι επαναπροσλήψεις στα ξενοδοχεία της Ρόδου

Οι επαναπροσλήψεις στα ξενοδοχεία της Ρόδου

Οι επαναπροσλήψεις στα ξενοδοχεία της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1172 ΦΟΡΕΣ

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου ενημερώνει, όλα τα μέλη του, ότι οι αιτήσεις επαναπροσλήψεων άρχισαν χθες Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016 και θα διαρκέσουν έως την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016. Οι αιτήσεις θα διεξάγονται καθημερινά 09:00 – 14:00 και 17:00 - 19:00 στο γραφείο του Σωματείου μας το οποίο στεγάζεται στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου στην Στεφ. Καζούλη 30.

Συγκεκριμένα προς τα μέλη μας, των οποίων η συνδρομή 2016 είχε παρακρατηθεί κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν (2015) από την επιχείρηση όπου εργάζονται, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων θέλει να διευκρινίσει ότι η παρακράτηση της συνδικαλιστικής τους εισφοράς ανανεώνει την συνδρομή τους και τα καθιστά μέλη του Σωματείου.

Επισημαίνουμε ότι η παρακράτηση της συνδρομής δεν αποτελεί την αίτηση επαναπρόσληψης οπότε όσα μέλη λοιπόν έχουν πληρώσει την συνδρομή του έτους 2016 μέσω της παρακράτησης συνδικαλιστικής εισφοράς και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την επαναπρόσληψή τους, παρακαλούνται όπως προσέλθουν στα γραφεία του Σωματείου μας τις ώρες λειτουργίας (όπως αναγράφονται παραπάνω) παρά μόνο για να υπογράψουν και να κατοχυρώσουν την αίτηση επαναπρόσληψής τους.

Διαβάστε ακόμη

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού

40 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Μάιο στο λιμάνι της Ρόδου