Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες σήμερα στο δημαρχείο της Ρόδου

Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες σήμερα στο δημαρχείο της Ρόδου

Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες σήμερα στο δημαρχείο της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 252 ΦΟΡΕΣ

Στόχος είναι η προσέλκυση τουριστών όχι μόνο από τα παράλια, την Κωνσταντινούπολη την Αττάλεια και την Σμύρνη, αλλά και από την κεντρική Ανατολία

Στο πλαίσιο της προβολής της Ρόδου και άλλων νησιών της Δωδεκανήσου στην Τουρκία, καθώς και την προσέλκυση περισσότερων τουριστών από τη γείτονα χώρα ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, δέχτηκε στο γραφείο του χθες τον τουριστικό πράκτορα κ. Murat Zeytunlu και συζήτησε μαζί του θέματα προβολής του νησιού.

Ο κ. Zeytunlu, που τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τη Ρόδο και ονόμασε μάλιστα το τουριστικό του γραφείο «Tatilrodos» που σημαίνει «Διακοπές στη Ρόδο», δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια με πολλαπλούς τρόπους υπέρ της προβολής του νησιού ενώ και στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κωνσταντινούπολης είχε δικό του περίπτερο που τη διαφήμιζε.

Στο ίδιο πλαίσιο ο Τούρκος τουριστικός πράκτορας θα τεθεί σήμερα επικεφαλής αντιπροσωπείας 18 τούρκων τουριστικών πρακτόρων απ΄ όλη την Τουρκία, οι οποίοι θα επισκεφτούν το δήμαρχο Ρόδου.
Στόχος είναι η προσέλκυση τουριστών όχι μόνο από τα παράλια, την Κωνσταντινούπολη την Αττάλεια και την Σμύρνη, αλλά και από την κεντρική Ανατολία, προοπτική που θα ενισχύσει και μία πιθανή κατάργηση της βίζας των Τούρκων στα ταξίδια τους προς την Ελλάδα.

Ο δήμαρχος Ρόδου χαιρέτησε τις ενέργειες του Τούρκου πράκτορα οι οποίες είναι συνεχείς μέσω ενθέτων που εκδίδει και διαθέτει μέσω μεγάλων τουρκικών εφημερίδων μεταξύ των οποίων η Χουριέτ, αλλά και περιοδικών.

Μεταξύ των ενεργειών του Τούρκου πράκτορα είναι και η δημιουργία ενός πολυτελούς περιοδικού που διαφημίζει τη Ρόδο και διατίθεται από τον ίδιο και τα τουριστικά πρακτορεία της Τουρκίας τα οποία θα εκπροσωπηθούν στη συνάντηση που θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί στο δημαρχείο.

Διαβάστε ακόμη

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί